-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Eğer yazılım alanında sıfır bilgin varsa zorlanırsın. Hatta baya zorlanırsın. İki yıllık bölümlerin arasında en zorlarından biri. Tabi bu okuduğun üniversiteye göre değişir. Üniversitede en temel bilgileri verirler. Bu bilgileri internetten de öğrenirsin. Burada her şey sen de bitiyor. Merak etmen, araştırman ve kendini geliştirmen gerekli.
DGS'yi kazanırsan 3. sınıftan başlamazsın. En az 3 yıl daha okursun. Bu durum muaf olduğun derslere göre değişebilir. Benim arkadaşım medikal okuyup DGS ile elektrik elektronik mühendisliği kazandı. 5 yıl okuyor 2 yılın üzerine.
İş konusuna gelince kendini geliştirmezsen eğer asgari ücretten fazlasını bekleme. İlk işe girdiğinde en fazla 1000 lira verirler. Sen işi öğrendikçe bu para 2000'e kadar çıkar. İşine göre fazlasını bile alabilirsin.
2 yılı bitirdikten sonra üzerini açıktan tamamlamak istersen 3. sınıftan başlayıp işletme, iktisat gibi bölümleri okursun. Bu bölümlerden mezun olunca Bilgisayar Programcılığı diploman yanar, önlisans yerine lisans diplomasına sahip olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
isousluer adlı üyeden alıntı
Eğer yazılım alanında sıfır bilgin varsa zorlanırsın. Hatta baya zorlanırsın. İki yıllık bölümlerin arasında en zorlarından biri. Tabi bu okuduğun üniversiteye göre değişir. Üniversitede en temel bilgileri verirler. Bu bilgileri internetten de öğrenirsin. Burada her şey sen de bitiyor. Merak etmen, araştırman ve kendini geliştirmen gerekli.
DGS'yi kazanırsan 3. sınıftan başlamazsın. En az 3 yıl daha okursun. Bu durum muaf olduğun derslere göre değişebilir. Benim arkadaşım medikal okuyup DGS ile elektrik elektronik mühendisliği kazandı. 5 yıl okuyor 2 yılın üzerine.
İş konusuna gelince kendini geliştirmezsen eğer asgari ücretten fazlasını bekleme. İlk işe girdiğinde en fazla 1000 lira verirler. Sen işi öğrendikçe bu para 2000'e kadar çıkar. İşine göre fazlasını bile alabilirsin.
2 yılı bitirdikten sonra üzerini açıktan tamamlamak istersen 3. sınıftan başlayıp işletme, iktisat gibi bölümleri okursun. Bu bölümlerden mezun olunca Bilgisayar Programcılığı diploman yanar, önlisans yerine lisans diplomasına sahip olursun.
Açıkcası ilgili olduğumu düşünüyorum.2-3 Sene önceden başladı ilkim
visual basic ile etiket programı vs yazmıştım youtube için.7.8. sınıf
game maker vs kullanarak proje ödevim için oyun projesi yapmıştım.Html ile basit sayfalar oluşturma vs üyelik sistemi entegre ediyordum.Kendi çapımda .css eksikliği yüzünden tema kötü oluyordu ama işlevseldi.
Bunlar sizleri çin ufak şeylerdir büyük ihtimal artık ama yani ilgili olduğumu anlatmak için söyledim.
Hangi dilde kendimi geliştirmeliyim sizce?
Ben öyle bir şey duymuştum dersleri saydırmakla alakalı sanırım o.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Gelin, yazılım mühendisi olun hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
2 yıl önce Bayburt myo tutmuştu 1 hafta gidip bırakmıştım pişman oldum bu sene devam etmeyi düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Bilgisayar programcılığımı yoksa bankacılık ve sigortacılık mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eğer matematik ile biraz alakan varsa gidebilirsin bence. Ha yoksa dgs yi salla bence veya özelde okursun. Birde kaçıncı sınıftan başlayacağın var o da okuldan okula değişiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-