LikeSend adlı üyeden alıntı

Alaplı dandik bir yer hakkında konuşulmaya bile değmez :) Sıkıcı insanı yabani soğuk adamı geren yerlerden.

Ereğli insanıyla yapısıyla çok ileride bir yer, denizi güzel balığı bol :) sahilde karı koca çoluk çocuk balık tutanları bir arada görebileceğin nadir yerlerden. 2 değil 22 sene yaşanır hiç bir yeri aratmaz . Kimseye karışmazsan kimse de sana karışmaz, hiç tanımadığım balıkçılarla muhabbet etmiş sofraya oturmuştuk sahilde ki seyar satıcılar misafir olduğumuzu duyunca zorla çay ısmarlamışlardı . Sarhoşu falan da zararsızdır sahile iner iskelede içer gider yada tepeye çıkar yine içer gider :) şimdiye kadar gördüğüm en güzel ilçelerden biri, hiç kornasız insanlar trafikte bile birbirlerine saygılı yol veriyor öyle bir yer .

4 senedir gitmedim ama herhalde komple içine sıçamamıştır birileri :)

Festivalleri falan unutmuşum üstte ki arkadaş söylemiş :) ev kiraları falan da ucuz . Oraya gidip de beğenmeyen imrenmeyen birini şimdiye kadar görmedim diyebilirim.

Ek Olarak:

Goptan Bağcılardan falan gidiyorsan cehennemden cennete geçmiş kadar olacaksın :)

alaplı kötümü ya hocam deniz + manzara + gece hayatım yok bir kırthanee olsa yeter :D