İsa adlı üyeden alıntı
Şu an pkk ile birebir irtibat halinde olan, emir verip yönlendirme yapan kim? Bu ülkeye yıllardır maddi manevi telafi edilemeyecek kayıplar verdiren bir örgütü ve onun siyasi liderlerini savunuyorsun.
Selocan bu ülkede sukuneti istiyor madem insanları boş ideolojilerle devlete karşı doldurarak yetiştirmeyi bıraksın önce. Askeri sırtından vuran bir örgütten bahsederken ne konuştuğunuza dikkat edin.
Ha bir de Chp'nin Hdp'den yardım istemesi ama "gizli tutalım" demesi var o da ayrı komedi.
Sizin demek istediğiniz aynen şu: "Biz gezi'yi destekliyorduk, başta haklı bir direnişti ama sonra hakim olamadık çünkü 'sol görünümlü yüzü maskeli teröristler' işin içine girdi." O direnişte Esed'e de Apo'ya da destek verildi. Bunun yanında sırf maddi zarar çıksın diye gerzekçe bir yaklaşımla devletin ambulansı, otobüsü, polis aracı, levhaları, ışıkları ve parke taşları söküldü. Olan kime oldu? Yine bu eylemi yapanlara. Devlet aldığı vergiyle yaptı yeniden.
@FilmleriTV Bana, size muhalefet olunca hemen hükümetçi diyorsunuz ama eylemler sırasında Allah'a edilen küfürleri hiç görmüyorsunuz. Onu ayır bunu ayır kim kaldı geriye? Halkçı cephe gitsin çok agresif, dhkp-c gitsin terör uzantısı, pkk gitsin kimse izin vermez, yüzü maskeliler gitsin silahları var, apo dışarı çıksın malum örgüt lideri, hdp kendisi çıktı, ünlü isimleri çıkar zaten kimi yurtdışına kaçtı kimi korktu hükümet safına geçti... Ee geriye kim kaldı?
O hainlere gerekli ortamı sağladıktan sonra "biz onları desteklemiyoruz" desen ne fayda?
Okumadın yada yazdıklarımı anlamadın sanırım, seloyu falan savunduğum yok teröristlerle gezi eylemcileri yanyana dedin bende terörist başıda selo da katılmama yönünde açıklama yapmıştı o eylemde yanımızda falan değildi dedim .
Hdp'nin de pkkyı yönetmesi söz konusu olamaz asıl Hdp'yi yönlendiren baskılayan pkk . Yani kendi içlerinde ki ilişkiye göre pkk>hdp . Son açıklamalardan kimin kime söz geçirdiğinden bu da net anlaşılıyor zaten açıklamaları da bırak kürt hareketini azıcık tanıyan selonun kim olduğunu kimin isteğiyle projsiyle o partinin kurulduğunu abisini diğer tüm ilişkilkerini bilir. Keşke tersi olaydı da hdp pkkya söz geçirebilseydi ne olacaksa siyasi ortamda olabilseydi fakat bu mümkün değil artık gerçekçi de değil. Ayrıca her ne kadar desteklemesem bile hdpnin amacı savaşmak olsa partinin kurulmasına mücadele edilmesine gerek kalmazdı masada bir çözüm bulabilmek adına parti olarak da mücadele ediyorlar hdpnin kaybetmesi demek silahlarla bu iş çözülecek demek. Şu an son geldiğimiz nokta da oraya vardı işte.
Chpnin de yaptıklarından dolayı bana bir eleştiri getiremezsin çünkü onun da savunucusu sempatizanı falan değilim. Chpyi savunan kimse hangi konuda eleştirin varsa direk ona yap beni ne ilgilendirir.
Burada ben düşüncelerimi bir çok konuda bir çok mesajda anlatmaya çalıştım fakat insanlar anlatmaya çalıştıklarımı değil de kendi anlamak istediklerini anlıyorlar.
Çözüm süreci hikayesinde de düşüncelerimi söyledim kafalarına göre dağdaki teröristleri affetme hakkını bu devlet kendinde göremez şehit ailelerine versinler hesabını madem ki bu iş masada çözülebiliyordu neden çocukları öldü anlatsınlar dedim. Terör sevicinin söyleyeceği sözler mi bunlar ? Her ne koşulda olursa olsun aponun suçları hayatı boyunca özgürlüğünü elinden almaya yeter de artar bile affedilecek bir konumda olmadığını da söledim . Olaylara ideolojik bakan sizsiniz her konuda her eleştiride bir taraftan geldiğini düşünüyorsunuz olasılığı yüksek olan tarafın yaftasını vurup evet bu bu taraftan bu şucu diyorsunuz. Senin benzerin tartıştıklarımın istisnasız hepsi aynı durumda.
Bakıyorum bütün bunları kimse görmüyor senin gibi direk hdpli pkklı bilmem neli yapıştırıyor kafasına göre.
Gerçekler ortada pkk teröristtir hdpnin ona gücü yetme şansı yoktur çünkü onun yüklediği bir misyonun temsilcisidir, ışid teröristtir , ne ışidin suçları müslümanları bağlar ne pkknın suçları kürtleri bağlar ne devletin kurumlarının suçları bu ülkenin tüm halkını bağlar. Binlerce farklı olgu var ama siz basit bir cümleyle hepsini bi torbaya koyarak yorumluyorsunuz. Alevilere ayrımcılık uygulanıyor demek için alevi olmama gerek yok kürtlere ayrımcılık yapılıyor demek için kürt olmaya gerek yok müslümanlara ayrımcılık yapılıyor demek için müslüman olmaya gerek yok ateistlere ayrımcılık yapılıyor demek için ateist olmaya gerek yok.
Bu herkesi bir torbada yargılayan düşman ilan eden söylem kime ait peki ?
Bu da kendi fikriniz falan değil size alttan alttan dayatılan bunlaaaaaaaaaaar teröristtttttt bunlr ateistttttttt bunlar solcuuuuu ne sorunu kardeşiiiiim kürdün neee eksiği varrr bizzzzz yaparızzzzz siz kimsiniz yaa diyen adamın fikirleri söylemleri iliklerinize kadar işlemiş artık.
Ayrıca o ortamı sağlayan gezi eylemcileri olduya getirmişsin lafı, hükümet de halkıyla didişmek yerine bir kere sözlerine tepkilerini dinleyip anlayış gösterseydi tek kelimesiyle tüm eylemler bitirseydi. İnsanlara böylesine gaddarca haince saldırmasaydı da haklısınız gözden geçirelim vazgeçelim deseydi .Olayların o boyuta varmasını kendi istedi kendi yaptı bir bina için halkıyla savaşa giren adamın da halkı sevdiğini bu ülkenin iyiliğini isteğini kimse iddia edemez.