gktgolmz adlı üyeden alıntı

Hayır google translate güzel çeviri yapıyor sorun şu ki bizim anadili düzgün kulanmamamız. Eğerki tam türkçe gramerinde yazarsanız tam doğru çeviri yapıyor cümle açısından.Ama ingilizceyi türkçeye oturtma konusunda başarılı değil arkadaşın sistemi bilemem ama google bir dünya devi iken bu kadar ileri gitmiş arkadaşın sistem nasıl olur denemek lazım


Google 'nin her servisi iyi olacak diye bir kaide yok çeviri konusunda yetersiz global bir şirketin çeviri konusunda böyle bir hizmetinde daha iyi olması beklenir ancak. Türkçe Selam,nasılsın ? yazıyorsun düzgün bir Türkçe ile ingilizce çevrilmiş halini kopyalıyorsun ingilizce türkçe yapıyorsun oluşturduğu cümle merhaba nasılsın sen :D yani paragraf çevirmesinde yetersiz google çeviri.

Ayrıca sitede reklam olmamış daha sade ve çeviri aracının doğru çalışmasına odaklanmalı. Sanırım hazır bir script kullanıyor arkadaşımız kendi kodlayabilese bir script yazdırıp basit ve düzgün bir çeviri yapan araç kullanışlı olabilirdi ama bu haliyle pek kullanılır gibi durmamaktadır.