lostyazilim
tr.link

wordpreess Internal Server Error

20 Mesajlar 2.089 Okunma
lstbozum
tr.link

xenknight xenknight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

MÖmerAlpı adlı üyeden alıntı

Veya .htaccess dosyasına istenmeyen bir şey eklediğinizde ortaya çıkabiliyor.

.HTACCESS dosyasını yedek alıp tamamen silin ve sitenin çalışıp çalışmadığını kontrol edin..

.HTACCESS ile oynamadan önce çalışıyordu sıkıntı yoktu , sonradan oynadım sıkıntı yaşadım

wmaraci
reklam

MOmerAlpi MOmerAlpi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Arayüz Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 76 / 67
  • Ticaret 26, (%100)

xenknight adlı üyeden alıntı

.HTACCESS ile oynamadan önce çalışıyordu sıkıntı yoktu , sonradan oynadım sıkıntı yaşadım

Madem sorun .HTACCESS'de, teamviewer bilgilerini atarsanız sorununuzu çözebilirim..

igunayCOM igunayCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Emi Ajans / Founder
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 142 / 141
  • Ticaret 7, (%100)

Dediğiniz şeyi yaptım büyük ihtimal sunucudan kaynaklı diye düşünüyorum bende

Ek Olarak:

Natro

Hocam siz zaten Natro diyerek sorunun orada olduğunu en baştan söylemiş oldunuz. Bakın Burada zaten ben Natrodayken böyle bir konu açmıştım.

Çözümü çok basit, yedeğinizi alın Natro müşteri panelinize girin burada hosting yönetimine girin, sonra web sitesi sil seçeneğini sol yandaki menüden bulun, web sitesini silin, işlem gerçekleştikten sonra aynı bölümden yeni web sitesi ekle seçeneğini tıklayın, burada web sitenizi aynı veri tabanı bilgileri ile kaydedin, aktifleşince de tüm yedeklerinizi içeri atın. sorun kökten çözülmüş olacak.

Not: .htaccess ile oynadığınızı belirtmişsiniz ama ben oyanamadan bu olay başıma gelmiş ve bende bu şekilde çözüm bumuştum, mesele IP adresinizin değişmesinde, çünkü sunuculara yoğun saldırı olduğu için Natro sitenizin bulunduğu sunucuyu dışarıdan veri alımına ve veri gönderimine kapatıyor bu da 500 Internal Server Error hatasına neden oluyor. Yedeklerinizi almayı mutlaka unutmayın.

İyi çalışmalar diliyorum. Kolay gelsin.

Allah hepimize rahmet eylesin!

YNTPlus YNTPlus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 13 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 30 / 21
  • Ticaret 6, (%100)
.htaccess'te son eklediğiniz kodu geri alırsanız sorununuz düzelebilir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

YNTPlus adlı üyeden alıntı

.htaccess'te son eklediğiniz kodu geri alırsanız sorununuz düzelebilir.

Ben Olayı Yanlış Attım Heralde Pardon o 500 Internal hatası aldıktan sonra elledim bişey olmadı düzelmedi yani

Ek Olarak:

igunayCOM adlı üyeden alıntı

Hocam siz zaten Natro diyerek sorunun orada olduğunu en baştan söylemiş oldunuz. Bakın Burada zaten ben Natrodayken böyle bir konu açmıştım.

Çözümü çok basit, yedeğinizi alın Natro müşteri panelinize girin burada hosting yönetimine girin, sonra web sitesi sil seçeneğini sol yandaki menüden bulun, web sitesini silin, işlem gerçekleştikten sonra aynı bölümden yeni web sitesi ekle seçeneğini tıklayın, burada web sitenizi aynı veri tabanı bilgileri ile kaydedin, aktifleşince de tüm yedeklerinizi içeri atın. sorun kökten çözülmüş olacak.

Not: .htaccess ile oynadığınızı belirtmişsiniz ama ben oyanamadan bu olay başıma gelmiş ve bende bu şekilde çözüm bumuştum, mesele IP adresinizin değişmesinde, çünkü sunuculara yoğun saldırı olduğu için Natro sitenizin bulunduğu sunucuyu dışarıdan veri alımına ve veri gönderimine kapatıyor bu da 500 Internal Server Error hatasına neden oluyor. Yedeklerinizi almayı mutlaka unutmayın.

İyi çalışmalar diliyorum. Kolay gelsin.

dediğinizi yaptım yine aynı hatayı alıyorum

Ek Olarak: error log dosyası

[Thu Jul 30 02:18:35 2015] [warn] [client 178.233.59.107] mod_fcgid: read data timeout in 61 seconds
[Thu Jul 30 02:18:35 2015] [error] [client 178.233.59.107] Premature end of script headers: index.php

• Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 13 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 30 / 21
  • Ticaret 6, (%100)
Kontrol paneli nedir?

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
Pek bilgim yok bu konularda ama başıma geldiği için ve ben de natro kullandığım için birşeyler söyleyim. Kesinlikle bu konu hakkında destek vermiyorlar, yazılımsal deyip suçu üzerlerinden atıyorlar. Sunucu değiştirelim dedim ,yedekleri aldım sunucu değiştirdik düzeldi.

İkinci kez başıma yine aynı şey gelince eklentileri teker teker etkisizleştirip teker teker aktifleştirip sıkıntı çıkaran eklentiyi buldum. Saçma sapan gereksiz eklentiniz olabilir.

Üçüncü kez başıma geldiğinde dışarıdan veri çeken bir şeyle problem yaşadığımı farkettim. Örneğin alexa rank verilerini çeken bir eklenti sorununuz olabilir. Veya site istatistiklerini gösteren bir widget.

• Üyelik 29.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Kontrol paneli nedir?

Natro nun kontrol paneli

Ek Olarak:

Kontrol paneli nedir?

Natro nun kontrol paneli

Ek Olarak:

basymgroup adlı üyeden alıntı

Pek bilgim yok bu konularda ama başıma geldiği için ve ben de natro kullandığım için birşeyler söyleyim. Kesinlikle bu konu hakkında destek vermiyorlar, yazılımsal deyip suçu üzerlerinden atıyorlar. Sunucu değiştirelim dedim ,yedekleri aldım sunucu değiştirdik düzeldi.

İkinci kez başıma yine aynı şey gelince eklentileri teker teker etkisizleştirip teker teker aktifleştirip sıkıntı çıkaran eklentiyi buldum. Saçma sapan gereksiz eklentiniz olabilir.

Üçüncü kez başıma geldiğinde dışarıdan veri çeken bir şeyle problem yaşadığımı farkettim. Örneğin alexa rank verilerini çeken bir eklenti sorununuz olabilir. Veya site istatistiklerini gösteren bir widget.

Bütün eklentileri kökten kapatmak için plugin dosyasının adını degistirdim ama olmuyor

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Dediğiniz şeyi yaptım büyük ihtimal sunucudan kaynaklı diye düşünüyorum bende

Ek Olarak:

Natro

Natro ise hiç uğraşma güzel kardeşim. Ben de Natro kullanıyordum. Bu forumda açtığım zilyon tane başlığa bakabilirsin.

Şu an VPS ye geçtim.

Sana diyeceklerini de söyleyeyim. Temanız çok cpu yiyor diyecekler. Sonra dilerseniz başka sunucuya aktaralım diyecekler. Sonra biz elimizden geleni yaptık ama optimizasyon yaptırın diyecekler. Sonra cpu sınırı %25 in üzerinde olunca sistem otomatik olarak siteyi kapatır, yapılabilecek bir şey yok, dilerseniz size bir indirim kodu verelim, üst pakete ya da VPS/VDS ye geçin diyecekler.

Ve bir gün gelecek, çat diye siteyi kapatacaklar. Diğer sitelerin güvenliği için, cpu sınırınızı çok fazla geçtiğinizden dolayı vs. diyecekler. Üst pakete geçin diyecekler.

Hiç uğraşma, başka bir firmaya geç.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

• Üyelik 02.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 13 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 30 / 21
  • Ticaret 6, (%100)
FcgidIOTimeout süresi yetersiz geliyor. Kullandığınız bir şey bu sürenin üstünde olduğu için cevap veremiyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al