Ben Olayı Yanlış Attım Heralde Pardon o 500 Internal hatası aldıktan sonra elledim bişey olmadı düzelmedi yani
Ek Olarak:
igunayCOM adlı üyeden alıntı
Hocam siz zaten Natro diyerek sorunun orada olduğunu en baştan söylemiş oldunuz. Bakın
Burada zaten ben Natrodayken böyle bir konu açmıştım.
Çözümü çok basit, yedeğinizi alın Natro müşteri panelinize girin burada hosting yönetimine girin, sonra web sitesi sil seçeneğini sol yandaki menüden bulun, web sitesini silin, işlem gerçekleştikten sonra aynı bölümden yeni web sitesi ekle seçeneğini tıklayın, burada web sitenizi aynı veri tabanı bilgileri ile kaydedin, aktifleşince de tüm yedeklerinizi içeri atın. sorun kökten çözülmüş olacak.
Not: .htaccess ile oynadığınızı belirtmişsiniz ama ben oyanamadan bu olay başıma gelmiş ve bende bu şekilde çözüm bumuştum, mesele IP adresinizin değişmesinde, çünkü sunuculara yoğun saldırı olduğu için Natro sitenizin bulunduğu sunucuyu dışarıdan veri alımına ve veri gönderimine kapatıyor bu da 500 Internal Server Error hatasına neden oluyor. Yedeklerinizi almayı mutlaka unutmayın.
İyi çalışmalar diliyorum. Kolay gelsin.
dediğinizi yaptım yine aynı hatayı alıyorum
Ek Olarak: error log dosyası
[Thu Jul 30 02:18:35 2015] [warn] [client 178.233.59.107] mod_fcgid: read data timeout in 61 seconds
[Thu Jul 30 02:18:35 2015] [error] [client 178.233.59.107] Premature end of script headers: index.php