Kardeşim şimdi ben kendi tecrübelerimi sana aktarayım. Bunlar doğru veya yanlış sana kalmış. Çoğu kişide bazı fikirlerimi destekleyecektir eminim.

1) Özgün Makale

Özgün makale eğer yazıyorsanız bu sizin çok iyi birşey. Çünkü hem arama motorları tarafından olsun hemde gelen ziyaretçiler tarafından sevilme olasılığınız artıyor. Ben şimdi bir yazıyı wmaracında okusam gidip birde başka sitede görsem onu okumam es geçerim. Buda kalıcığı sağlamaktadır. Zamanla gelen ziyaretçiler kendilerine hitap eden makalelerini okudukça sizde kalıcı olacaktır ve git gide ziyaretçi sayısı artacaktır. Buda sabır gerektiren bir olaydır. Hızlı işlemler çoğunlukla sandboxa düşmeye sebep olmaktadır. Bunuda istemezsin tabi.

2) Backlink

Backlink kasarak alexa ve google da tabi diğer arama motorlarında kaliteni gösterirsin. Her kaliteli site zamanla kalitesini artırarak zaten üst sıralara çıkmaktadır. Üst sıralara çıkarakta tabi ziyaretçi bolluğu yaşarsın. Fakat bunun için de sabır gerekmektedir. Autosurf sitelerini kullanabilirsin ve backlink için edu uzantılı backlinkleri öneririm. indexlenme oranları daha yüksektir ve kaliteli sitelerdir. çünkü üniversite siteleridir bunlar.

3) Grafikler

Grafikleri daha da orjinalleştirip temanda görsel şov yapabilirsin. Çok fazla renk değil tabi ama tek renkte değil. En az 2 renk olmalı diye düşünmekteyim. Bu renk tonları bölümleri vs. vurgulamak için önemlidir. Görselliğe önem vererek ziyaretçilerin siteni inceleme fırsatı sunabilrsin.

[COLOR=Red]Not:[/COLOR] Herşey için sabır kardeşim. Kelime bazlı seo çalışması yapmalısın. Güncel konuları araştır. Kullanıcıların en çok hangi konulara ağırlık verdiğini tespit ederek o konular hakkında özgün makaleler yazmalısın. Bunlar biraz araştırma meselesi ve genel kültür diyebilirim. Gündemi takip etmelisin biraz. Bu gündem mesela senin üst sıralarda göstermeni hedeflediğin hedef kelime ile alakalı olabilir. Makale içi linklendirme yapabilirsin. Kullanıcı o linki gördüğünde ordan oraya atlayarak konuları takip eder. Böylece ziyaretçilerin sitende kalma süresi artmaktadır. Bunları google analystic den takip edebilirsin. Benim şimdilik diyeceklerim bu kadar dostum. Kolay gelsin inşallah istediğin yere gelirsin. Başarılar dilerim