-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar bugün kü sohbeti çok beğendim. Yarın devam etmek umuduyla iyi geceler.
Arkadaşlar yorumlarını yazsın ben sabah bakarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Okulda gösterdikleri
Console.Write(“Merhaba Dünya”);
veya
printf(“Merhaba Dünya”);
Olduğu sürece yazılım Türkiyede gelişmez. Bilişim bölümünde bunlardan başka bir tek string deyimiyle int deyimi öğretildi. Ne hoş...
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sınıftaki arkadaşlarıma sitemi göstermek gibi bir hata yaptım zamanında gidip adsense reklamlarına sürekli tıklamışlar ban yedim. Kimsenin birşey anladığı yok sadece meraklı olan kişilerin ilk olarak mobil siteler yada .tr.gg gibi siteler yaparak kendini geliştirmesiyle yapabildiğimiz kadarını yapıyoruz. Mesela ben cebim.net de başlamıştım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kimse kızmasın ama türkiye'de ki insanlar ancak birbirini yer sen kürtsün sen arapsın sen türksün vs vs adamlar uzay'da yaşam varmı diye araşıtıyor bizmikilerde türbanla uğraşır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
Genel yapı itibariyle paran varsa ev al arsa al ileride değerlenir düşüncesiyle yetişen insanlarız. Kolay yoldan para kazanıp sefasını sürmek isteyen insanlarız. Birde üstüne eğitimde ki kalitesizlik olunca ister istemez yazılım gibi sabır isteyen işler gözden düşüyor. Yani kısacası çevresel faktörler ve eğitimin kalitesizliği yazılım sektörünün seviyesini düşürüyor.