İmleme konuları durdu ve yapmaya devam edenlere ceza uyguluyoruz. Durgunluk ise yok. Her gün yüzlerce soru sorulup cevap veriliyor, konu açılıyor.
Bknz: https://wmaraci.com/forum/search.php?do=getdaily
Bunun dışında;
demişsiniz. Elbette kaynak belirtilecek. Bir faydalı bir içerik paylaşıp kaynak belirtmek vardır, bir de sitesine açtığı her konuyu foruma da açıp amacı link almak için konu açan vardır. Yasakladığımız olay reklam amaçlı konuların önüne geçmek. Faydalı konuların değil. Forumda faydalı bir çok konu bulabilirsiniz.
Siz paylaşmayın. Sizi zorlayan mı var? Zaten ona paylaşmak denmez.
Bunun dışında tekrar ediyorum;
Elbette kaynak belirtilecek. Bir faydalı bir içerik paylaşıp kaynak belirtmek vardır, bir de sitesine açtığı her konuyu foruma da açıp amacı link almak için konu açan vardır. Yasakladığımız olay reklam amaçlı konuların önüne geçmek. Faydalı konuların değil.
Tamam.
'Tamam' cevabına güldüm :) Yanlış bir anlaşılma var sanırım ortada, düzeltmek isterim. Ben bir webmaster değilim, öğretmenim. 1 sitem ve ve eğitim sitesi. Bildiğim her şeyde de insanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, çalışırım da elbette. Bu benim mesleğimin bir gerekliliği zaten.
Bu forumu sevdiğimi de belirtmek isterim. Benim bunu söylememdeki sebep, teknoloji, webmaster vs. gibi yazılar yayınladığım bir internet sitem yok, böyle bir alanım yok yani :) Bu yüzden benimle ilgili bir durum yok bu yasakta demek istemiştim.
İmleme sitesine dönmesini istemem buranın ve endişelerde de haklı olunduğunu görebiliyorum. Fakat bence bu işin bir ortası olabilmeli. Bu forumun da yararına olacaktır.
Sitedeki üyelerin yaş ortalaması belli. Gerçekçi olmak gerekiyor derken bunu kast ediyordum. X birinin sitesinin de linkini verecek olması onu ekstra motive ediyor ve paylaşım 'yararlı' bir paylaşımsa foruma katma değer sağlıyor.
Evet, kolay değil 'yararlı' ve 'yararsız' diye bunları ayıklamak ama bence en azından radikal karar öncesi bu yapılmaya çalışılsaydı daha verimli olabilirdi.
Elbette site sizin, karar sizin. Nacizane görüşümü belirtmek istedim.