Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Dizimag'ın kapatılmasının asıl sebebi galiba dünya üzerindeki google aramalarında ilk 1800'e girmiş olmasıydı. Bu da ciddi bir ziyaretçi akını demek. Günlük kazançlar 10 bin dolar diye de duymuştum tabi bundan emin değilim. O zamanlar da nerdeyse herkes dizilerini dizimag den izliyordu. Şimdi yeniden açtılar ama eskisi kadar iyi değiller. Film sitesi olarak da en çok beğendiğim site Unutulmaz Filmler'dir. Eskiden teması çok dikkatimi çeken tek film sitesiyse Pocto'ydu. Onu da kapattılar. Sonrasında acaba niye bu tarz site açmadılar diye de merak ettim açıkçası.

Ama bana sorarsanız film sitesi işine girersem herşeye sıfırdan başlarım. Öncelikle özgün bir tema ayarlarım. Pocto gibi. Sonrasını da bir şekilde daha fazla bilgi sahibi olarak öğrenmeye çalışırım. Tabi bunları birden değil zamanla yapmak gerekiyor. Bence de şu anki film sitelerinin çoğunluğun en göze batan yanları reklamlar ve siteye gelen seyirciyi kandırma olayları. Mesela diyelim ki sitenize sinemadaki bir filmi 720p diye attınız ama bir açıyorsunuz fragman çıkıyor. Bu heralde en sinir bozucu şeylerden bir tanesidir. Film sitesi açmak bana biraz emeğe saygısızlık gibi geliyor. Ama sonra şöyle düşünüyorum adamlar zaten filmlerden kazanacakları ne varsa fazlasıyla kazanmışlar daha ne kazanacaklar diyorum. Bu işi yapmak isteyenler bence sinemayı seven kişiler olmalı. İlerde film sitesi olmasa bile film eleştirisi filmlerle ilgili bilgi veren güzel bir site açmayı planlıyorum. Tabi bunu yaparken bile yeni bir fikir bulmalıyım. Şu anda bakıyorum neredeyse tüm film siteleri filan hep aynı temayı kullanıyorlar. Yeni ve yaratıcı fikirlerle film ve sinemayla ilgili bir çalışma yapmayı planlıyorum. Tabi şu an sadece planlamayı planlıyorum. Asıl kısım plandığım kısım olacak. :)