AnılZengin adlı üyeden alıntı

Ekran kartı olarak Nvidia tercih et, hem AMD R9 380 çıktı onu tercih et AMD seviyorsan da.

2GB + 250Bit Dx12 destekli uygun bir NVidia bulamadım... Aynı özelliklerde bir AMD ile 400TL'ye yakın bir fark oluşuyor... Performans açısından bir fark göremeyeceğimden o kadar fark vermek mantıksız olur... Dediğim gibi bu tarz bir nvidia kartı 1000TL fiyat aralarıkları içerisinde bulsam benim de tercihim o yönde olur ancak maalesef bulamadım...
yalnız tavsiyen doğrultusunda ekran kartını değiştirdim ve listeye 100TL fazla fark ile aşağıdaki kartı dahile ettim:
Asus AMD Radeon R9 380 2GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı

KingStar adlı üyeden alıntı

Hocam bunu tercih ederim;

Çok kolay bir şekilde toplayabilirsiniz :)

Makina: http://victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-PROGTA-R1

Teşekkürler hocam ama sil baştan bütün bileşenleri tekrardan araştıracak kafa kalmadı :) bileşen bazında tavsiyeleriniz olursa memnun olurum :)

Yusuf Y adlı üyeden alıntı

Ekran kartınıda nvidia alabilirsiniz intel ile daha uyumlu olabilir. :)

Eskiden olsaydı dediğinize hak verirdim ki zaten şu ana kadar bu yönde tercihlerde bulundum ancak günümüzde artık böyle bir fark oluşacağına pek ihtimal vermiyorum... Olsa da son kullanıcının hissedeceği bir fark olmayacaktır kanımca belki test ve benchmark değerlerinde olur...

Yukarıda belirttiğim gibi 2GB + 250Bit Dx12 destekli uygun bir NVidia bulamadım... Bu tarz bir nvidia kartı 1000TL fiyat civarında bulursam tabi tercihimi o yönde kullanırım...