Responsive adlı üyeden alıntı

Kadir İnanır, Ali Bayramoğlu, Öztürk Türkdoğan, Tarık Çelenk, Kezban Hatemi, Oral Çalışlar, Zübeyde Teker, Vahap Coşkun, Lami Özgen ve Celalettin Can

Bunlar kim arkadaşım ? Neden bunların siyasi görüşleri akil adam görüşü diye pazarlanıyor ? Ne farkı var senden benden ? Pkk güç kaybettikçe ağlar, barış ister. Şimdi silahı bırakırsak 1 yıl geçmeden yine pkk palazlanır, ülkemize saldırır. Yıllardır aynı senaryo. Bunlar ve bunlar gibi düşünenlerin zırvalamalarına aldanıp da operasyonu durdurursa devlete de yazıklar olsun.


Bunlar hükümetin seçtiği sözde akillerin bir kısmı, toplumu barış sürecine hazırlama amaçlı biraz da iş yapıyor gözüküp süreci ballandıracak büyütecek pr olsun diye seçilmiş insanlar.

Daha kuruldukları zaman dünyanın eleştirisini yapmıştım listede aşırı komik isimler vardı zaten . Böyle bir heyet kurulabilir tuhaf değildir de listede bulunan isimler akil falan değildi bildiğin gerizekalılar dolu bir listeydi.

Mesela o akiller listesinden biri bugün ölen siviller için eğer sivillerin öldüğü doğruysa devlet tazminat ödemeli dedi, insanı maddi bir obje olarak görecek kadar gerizekalı insanlar vardı yani bu heyette. Ölen bir insan canı için parası neyse verelim kafasında olan biri şehit ailelerini anlayabilir mi ? Toplumun hangi yarasına merhem olabilir ? Hilal Kaplan bu bahsettiğim rezil kadın.

Bu toplanıp açıklama yapan isimler iyi niyet göstermişler bir açıklama yapmışlar allah razı olsun. Belki sözlerine itimat edip taraf değiştiren barıştan yana geçen bir kaç kişi olur, devletin falan zaten ciddiye alacağını sanmıyorum, heyet kuruluyken de bunların halktan aktardıklarını bunları görevlendirenler ciddiye almamıştı.

Şurada sıralı tam listeleri var : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22957853.asp