Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum : Bu başlığı açmamda ki amaç ne reklam ne de hit. (daha öncekilerde yine bu maksatla açılmadı. site tanıtım bölümündeki hariç) Daha öncede burada ve bu tarz forumlarda buna benzer konular açtım. Ancak bazı arkadaşlar alaycı ifadeler yada yorumlar yapmakta. Bu arkadaşlara özellikle altını çizerek tekrar belirtiyorum : arkadaşlar tüm içtenliğimle şunu belirtmeliyim ki bu başlık tanıtım ya da reklam amaçlı değildir. İlla bir yorum yapmak yada alay etmek istiyorsanız özel mesaj atarak bunu yapabilirsiniz. Ama lütfen burada yardımcı olacak arkadaşların kafasını bulandıracak yorumlar yapmayın.

Konuya gelecek olursak

Bir blogum var ve iki yıldır bir yerlere gelmesi ya da kazanç sağlaması için çaba sarfediyorum. Günlük ortalama 1,5-2 saat zaman ayırıyorum ancak tüm uğraşlarıma rağmen site beklentilerimin çok altında. Buraya yazmamdaki amaç acaba ben yanlış bir sektör ya da iş mi seçtim. Ve bu sitede şu anki haliyle bir potansiyel var mı. İlerleyen zamanlarda durum değişir mi yani site belli bir yerlere gelip kazanç sağlayabilir mi bu potansiyel var mı sitede. Şu an siteyle ilgili çalışmalarıma devam edip etmemek konusunda kararsızım açıkcası. Acaba farkı bir blog mu kursam ya da farklı bir iş mi yapsam bilemedim.

Kısacası arkadaşlar bu konularda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse çok sevinirim. Hepinize teşekkür ederim.

Site : http://www.altinzen.com/