dtmuratcan adlı üyeden alıntı

Halihazırda iki sitem kendi belediyelerini sıralamada geçtiği için şunu söyleyebilirim, belediyeler çok sayıda backlink sahibi oluyorlar ve pek çoğu ulusal medya kanallarında, gov.tr'ye sahip içişleri, sağlık bakanlığı gibi kurumlarda link barındırdığı için üst sıralarda herhangibir güncelleme yapmaksızın kalıyorlar.

Size tavsiyem şu olacak, evet arkadaşların dediği gibi makale girmeye devam edin ancak geçmiş dönemde yazdığınız makalelerinize ya da eski kategorilerinize tanıtım yazıları alıp yer verin. Tanıtım yazılarını doğru kullanırsanız ve kaliteli sitelere biraz harcama yaparak yayınlatırsanız çok kısa sürelerde de 1. sıraya gelip oturabiliyorsunuz.

Ayrıca news konusunda standartları arkadaşlar yazmışlar ancak bu işin altın bir kuralı yok, haberlerinizin özgün olmasının yanı sıra çabuk indeks almasının da önemli olduğunu düşünüyorum. İndeks hızınız nasıl acaba? Bulunduğunuz ilçe ile ilgili başka news kayıtlı site mevcut mu?


Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler. Bir kaç ay önce eklenen bir site var fakat 4-5 günde bir haber giriyorlar CM Bilişim altyapısını kullanıyor ve benim hemen altımda 4. sırada yer alıyor ilçe adı ile aramada. İndex hızım ise 1-3 dakika aralığında.