-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar normalde böyle konular açmak hep saçma gelmiştir. Alan adım ile ilgilide zaten bir fikrim var fakat fikrime ekstra daha cazip gelicek düşünceleride yan ürün olarak eklemek istiyorum. Siz değerli forum sakinlerinden birazcık yardım istiyorum.
Alan adı : sosyobar.com
bu alan adı altında neler yapabilirim ?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
açıkcası ben alan adınızdan bir şey anlamadım bi an aklıma bir şeyde gelmedi ama sosyal paylaşım sitelerinin karması gibi bir şey mi acaba ?
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
açıkcası ben alan adınızdan bir şey anlamadım bi an aklıma bir şeyde gelmedi ama sosyal paylaşım sitelerinin karması gibi bir şey mi acaba ?
Yapıcağım proje webtekno gibi artık ürün satımı farklı ortamlarda gerçekleşiyor kimisi telefon kırarak reklam yapıyor kimisi daha farklı bende bu farkı koyucam inşallah :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim aklıma sosyal alanların tanıtım (cafe,bar,tiyatro vb) ve bu alanlardaki etkinlikleri paylaşan bir sistem geldi. Zamanla size kampanya için gelenler bile olabilir. Tabi bu büyük düşünceye giriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
erhangenc adlı üyeden alıntı
Benim aklıma sosyal alanların tanıtım (cafe,bar,tiyatro vb) ve bu alanlardaki etkinlikleri paylaşan bir sistem geldi. Zamanla size kampanya için gelenler bile olabilir. Tabi bu büyük düşünceye giriyor.
Tabi buda yapılması mümkün bir proje ama seneler sürebilir.