-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günaydın arkadaşlar adsenseye dün gece 23.00 gibi kaydoldum . Mail gelmiş adsenseye giriş yapabilirsiniz falan diye ; girdim , reklam birimi oluşturdum . --Şimdi yapmam gereken bir şey var mı ?
-Sitem onaylanmış mı ?
-Nasıl kazanırım ?
-Nasıl ödeme alırım ?
-Neler yapmam gerekiyor ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim .
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
kodları sitene yerleştirmen lazım yerleştirince görünecek hemen değil bir kaç saat içinde
+200 tl geçince ödeme alacaksın
ama önce pin istemen lazım posta geliyor kodu giriyorsun sonra parayı çekebiliyorsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
armoniy adlı üyeden alıntı
kodları sitene yerleştirmen lazım yerleştirince görünecek hemen değil bir kaç saat içinde
+200 tl geçince ödeme alacaksın
ama önce pin istemen lazım posta geliyor kodu giriyorsun sonra parayı çekebiliyorsun
Bilgilendirmen için teşekkür ederim hocam , +200 tl olunca mı pin istenmeli yoksa hemen istenebilir mi birde sadece 1 tane kod ekledim ama sizce kaç tane eklemem gerekir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
benim sitemde hala reklamlar gözükmüyor nedendir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk başta gözükmüyor , kodu ekledikten sonra googlenin taraması falan gerekiyor ekledi gibisinden sanırım ondan
Ek Olarak:
bilimadamları katil robat adli yazınız mobil temanızı etkiliyor onuda ayarlayın isterseniz ; teknoloji sitenizde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
armoniy adlı üyeden alıntı
google nin adsense botuda vardır hemen iste zaten :D 3-4 ay sürüyor hocam gelmesi o yüzden zaten gelse bile tak diye 200 tl yi hemen geçemezsin
Reklam yerleşimi yazın google adsense reklam yerleşiimi nasıl olmalı en iyim kazanç getiren reklam modelleri yazın çıkar bu konuda makale okuyunuz okadar benimde bilgim yok ama şu gerçek örneğin günde 10 tl getiriyor prof reklam yerleşimi hizmeti yapanlar bir yapıyor günde 20 tl falan hani işin üstadları yapıyor
Hocam sorma bi işe girdik bakalım hayırlısı nasıl olcaksa :D adsensede bir reklam oluşturdum şimdi ekledim siteye , eğer hesap tam onaylanırsa gözükcek yoksa gözükmeyecek değil mi reklam şimdi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.