Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Mesajınız ve bilgilendirme için teşekkürler. Sizin arkadaşınız yaptı bu kurulumu zaten ve VPS yi de o önermişti Ahmet bey. Bu konuyla ilgili yakın zamanda tüm belgeleriyle bir yazı yayımlayacağım zaten, neyse.

Günlük git 70k değil, aylık git 70k dır. Sanırım ve umarım burada bir yanlış anlaşılma var. Bu paketi önerirken, bu VPS ye bir site daha yükleneceğini bilerek bu paket önerildi bir de bana. Sanırım ve umarım günlük 70k sandınız.

Bu konuyla ilgili 4 farklı (2 kurum, 2 bireysel) görüşme daha sağladım fakat istemiş olduğunuz fiyat ile görüştüğüm fiyatlar arasında olağanın bir hayli üstü fark olduğunu da söylemek isterim.

Yukarıdaki konuyu bilmeyerek ve tamamen iyi niyet içerisinde bu bilgilendirme mesajını attığınızı tahmin ve ümit ediyor, ilginiz ve mesajınız için teşekkür ediyorum.

----------------------------------------------------------------------

Konu halen günceldir.


Tekrar merhaba Ozan Bey, arkadaşımla ilgili konuya vakıf olmamakla birlikte imzanızda ki 70k+ yazınıza istinaden böyle bir kanıda bulunmuştum. Aylık olarak değiştirmişsiniz sanırım. Aylık ise hayli hayli karşılar, ilaveten yapılandırılma ve optimize şekline göre 2 değil 3 site dahi barındırabilirsiniz. Fiyat konusuna gelince 70k+ anlık hiti göz önünde tutarak profesyonel ve tam destek arayışı içerisinde olduğunuzu düşündüm ve buna esasende açık ve net fiyat bildirmek suretiyle size yazdım. Kaldı ki bu fiyatı belirlerken wmaraci çıtasınıda göz önünde tuttum. Emin olun şirketlere sunduğumuz ağ çözümleri için bunun çok üzerinde rakamlar söz konusu.

Şayet bir gün 70k anlık hite ulaşır ve profesyonel bir destek arayışı içerisine girerseniz forum üzerinden,yahut yukarıdaki belirttiğim elektronik posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkür eder, bol trafikli günler dilerim.