-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
site yavaş değil kullandığınız fotolardan bende biraz geç yükleme oldu. Fotolarınızı photosopla kaltesini düşürmeden boyutunu düşürebilirsiniz. 1mb ya yakın haber foto su olmaz bence. Bu google seo açısından da zararlı bi olay. Bu tür büyük foto kullanmak isterseniz haber içine eklemelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
anonymated adlı üyeden alıntı
Shared hosting kullanıyorum. Cpu limitini bilmiyorum ama geçmiş olma ihtimalim sıfır. Bir de error_log dosyasına public_html'de nasıl ulaşabiliriz? Yani tam olarak hangi dizinde? Apache bant genişliğini kontrol ettim. Bugün 180 mb kullanılmış.
error_log dosyası root dizininde yani public_html klasörünün içinde olması gerekir resimlerinizi için bazı arkadaşlar yorum yapmışlar Smush.It plugini 4MB üstü fotoğraflara compress yapmıyor onun dışında iyi çalışan bir eklenti.Google Page Speed Testi yapıldığında Sunucu yanıt süresini kısaltın uyarısını veriyor sunucunuz 0,74 saniye içinde yanıt veriyor bu iyi bir değer ancak sitede geç açılmalar yaşanıyorsa ilk mesajımda bahsettiğim şeylere bir göz atmanız gerekcektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors