lostyazilim

Araba mı ? Yoksa motor mu ?

26 Mesajlar 4.698 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rakarnov Rakarnov WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Game Developer
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 9 / 49
  • Ticaret 3, (%100)
motor yerine o havayı yaşatacak arkadan itişli farklı araçlara bakabilirsiniz örneğin: bmw m serisi veya s2000 tarzı bindikçe insanın binesini getiren araçlar gibi.
onurkoseler Fsocean

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Bloggokhantekin Bloggokhantekin Bloggokhantekin.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MUHASEBE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 1039
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam bence imkanınız varsa araba alın , yaklaşık 20 gün önce motorsiklet aldım bende 3 gün sonra çok afedersiniz bir geri zekalının yüzünden kaza yaptım üstelik bana kaza yaptıran hiç durmadı kaçtı gitti Allaha şükür ki hızlı değildim ben bir kaç sıyrık ile kurtardım halen biraz nefes alıp verirken göğüs kısmında batmalar oluyor. Yani demek istediğim şu siz ne kadar dikkat ederseniz edin gelip sizi buluyorlar. ama araba olursa en azından kurtulma şansınız daha fazla fakat motorsiklette kaporta yok , kaporta tamamen sizsiniz iyi düşünün ve iyi bir karar verin , şimdiden hayırlı olsun her ne alırsanız

onurkoseler onurkoseler Game Developer Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek #
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 84 / 90
  • Ticaret 4, (%100)

fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı

Hocam bence imkanınız varsa araba alın , yaklaşık 20 gün önce motorsiklet aldım bende 3 gün sonra çok afedersiniz bir geri zekalının yüzünden kaza yaptım üstelik bana kaza yaptıran hiç durmadı kaçtı gitti Allaha şükür ki hızlı değildim ben bir kaç sıyrık ile kurtardım halen biraz nefes alıp verirken göğüs kısmında batmalar oluyor. Yani demek istediğim şu siz ne kadar dikkat ederseniz edin gelip sizi buluyorlar. ama araba olursa en azından kurtulma şansınız daha fazla fakat motorsiklette kaporta yok , kaporta tamamen sizsiniz iyi düşünün ve iyi bir karar verin , şimdiden hayırlı olsun her ne alırsanız

Büyük geçmiş olsun hocam, şu an altımda başlıkta belirttiğim araç var söylediğiniz mantıklı geliyor öneriniz için teşekkür ederim dikkatli olun.

Ek Olarak:

Trendro adlı üyeden alıntı

motor yerine o havayı yaşatacak arkadan itişli farklı araçlara bakabilirsiniz örneğin: bmw m serisi veya s2000 tarzı bindikçe insanın binesini getiren araçlar gibi.

M Paket gerçekten uçak gibi bir araç eğer araba değiştirirsem bmwden aşşağıya inmem çünkü özellik olarak ve güvenlik olarak bmw daha iyi.

Öneri için teşekkürler.

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Ben motor öneririm... Fakat ben olsam karavan alırım.

wmaraci
wmaraci

Bariswp Bariswp ZM Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ZM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 2267
  • Beğeniler 316 / 445
  • Ticaret 15, (%100)
Motorsiklet aşktır

Maharaja Maharaja WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad I** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 13 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
bir yanda 1000RR bir yanda araba olsa ne guzel olurdu :) ama oyle bı dunya yok :d Öncelik araba. Ama bır gun ben de 600RR veya 1000RR sahıbı olmak ıstıyorum.

Fsocean Fsocean Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 257
  • Beğeniler 175 / 77
  • Ticaret 11, (%100)
EK4 al yoluna bak yaa :) b16a2 idare edecektir :D

IchWeis IchWeis hello world Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Uçak Teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Kesinlikle araba olacak önerim, bendede motor vardı asıl trafik yerine birden zıplayan şoförlerden motorları farketmeyen insanlardan bıktım. Ve can güvenliğin yok yani iki tekerdesin yer az su görmesin kayıp gidersin valla sağlığından olmaya değmez trafikten kaçman.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Bence hem araba hem motor olsun maddi durumun nedir bilemiyorum ama ayağını yerden kesecek şeyler alabilirsin hem araba için hemde motor için geçerli dediğim. Yerine göre kullanırsın.

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
en son standart olarak Motosıkletlerim ( biri cross biri naked) vardı, simdi SUV kullaniyorum. Cadir kamp vs gibi isler icin SUV den cok memnunum ama trafik yuzunden tekrar motosiklete de donecegim.

Ciddi bir egitim aldiktan sonra motosiklete binemeyene kadar kazasiz guvenli surebilirsiniz. Ne zaman motosiklete binemeyecek hale gelirseniz o zamanda Harley Davidson 3 teker alirsiniz :)

Son kullandigim motosiklet, 1000cc 4 silindir Kawasaki uzul yol icin, cross sehirici icin

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al