fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı

Hocam bence imkanınız varsa araba alın , yaklaşık 20 gün önce motorsiklet aldım bende 3 gün sonra çok afedersiniz bir geri zekalının yüzünden kaza yaptım üstelik bana kaza yaptıran hiç durmadı kaçtı gitti Allaha şükür ki hızlı değildim ben bir kaç sıyrık ile kurtardım halen biraz nefes alıp verirken göğüs kısmında batmalar oluyor. Yani demek istediğim şu siz ne kadar dikkat ederseniz edin gelip sizi buluyorlar. ama araba olursa en azından kurtulma şansınız daha fazla fakat motorsiklette kaporta yok , kaporta tamamen sizsiniz iyi düşünün ve iyi bir karar verin , şimdiden hayırlı olsun her ne alırsanız

Büyük geçmiş olsun hocam, şu an altımda başlıkta belirttiğim araç var söylediğiniz mantıklı geliyor öneriniz için teşekkür ederim dikkatli olun.

Ek Olarak:

Trendro adlı üyeden alıntı

motor yerine o havayı yaşatacak arkadan itişli farklı araçlara bakabilirsiniz örneğin: bmw m serisi veya s2000 tarzı bindikçe insanın binesini getiren araçlar gibi.

M Paket gerçekten uçak gibi bir araç eğer araba değiştirirsem bmwden aşşağıya inmem çünkü özellik olarak ve güvenlik olarak bmw daha iyi.

Öneri için teşekkürler.