PARS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kendim yetiştireceğim bir meyve var.
Bunları sahibinden ve sanalpazar üzerinden satmayı düşünüyorum.
Ürünümü tanıtmak için de bir site açtım, tasarımını falan tamamladım.
Elimde şuanda ürün olmadığı için siteye içeriği şimdilik eklemeyeceğim.
Seneye yazın başında ürünlerimi elde edeceğim ve içeriği ekleyip reklam yapmaya başlayacağım.
Sizce ne kadar bütçe bana yetebilir. Facebook ve Google'ye düzenli reklam verip. Yemek tarifi, kadın siteleri vs. tanıtım yazıları vermeyi düşünüyorum.
Önerilerinize ihitiyacım var..
Şimdiden teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Şimdidem yetiştireceğiniz ürünler ile ilgili makale yazmaya başlayın makaleler yararlı bilgi ve özgünlükle dolu olsun.Bu makaleleri web sitenizde yayınlamasanız bile bilgisayarınızda şimdiden hazırlayın.Daha sonra meyveniz ile ilgili en yakın hedeflemeyi sağlayıp buna uyun blogları bulun.Ürününüz çıkmadan yaklaşık 2 hafta öncesinde harekete başlayın ve makaleleri belirli periyotlarla girin.Aynı zamanda bu süreçte belirlenen bloglardan tanıtım yazısı almaya başlayın.Facebook reklamları için ayıracağınız bütçe Google Adwords ile aynı miktarda olabilir.Google Adwords'den dilerseniz lokasyon tanımlaması saat tanımlaması cihaz tanımlaması gibi hedeflemeler yaparak hedef kitlenizi tam anlamıyla bulabilirsiniz.Hedef kitlenizi Facebook Business reklamlarından da Google Adwords'de olduğu gibi tanımlayabilirsiniz ancak Google Adwords'e ek olarak Custom Audience E-Mail desteği kullanarakk hedeflemeyi arttırabilirsiniz.Ürün ile ilgili diğer Facebook sayfalarında Gruplarında da paylaşımlar yaparak satış hacminizi arttırabilirsiniz.Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1 Şimdi bu ürün TÜRKİYEDE YOKSA = bunu video ile açıklamalısın (ETKİLİ OLMASI İÇİN ) insanlar hiç görmediği tadını bilmediği meyveyi yemez
2Yorum yap kendin anonim olarak aldım memnun kaldım tarzında bu doğrudan ziyaretçiyi etkiler merak uyandırır (merak uyandır )ve yorumlarda fikir sahibi olacağı yorumlar yap
3Canlı destek koy onlar hemen sorularını kolayca yönelte bilsin ve grafikleri kullan sakın ZAYIFLATIR falan yazma insanlara itici gelir reklam gibi algılarlar almazlar hiç sade grafikleri kullan
4Oylama sistemi koy bunların % 70 memnun olsun arada memnun olmayanda ekle (anket olacak) çünkü inandırıcı olsun
5Ödeme sistemleri ziyeretçi için çok önemlidir mobil ödeme bile koy herşey koy ve aynı gün kargo yap
6 İnsanları şaşırt giren herkese %10 indirim kazandınız reklam gibi değil daha sade bişey olsun ki adama güven versin
Geri bildirimde bulunma tel aksiyom bolca kullan içerik pazarlamadan yararlan video reklamı ver daha etkileyici olur onlara uzun ürünü tanıtıma direk ürüne gir yeme videosu çek canları çeksin ki içinde bir canlansın ürün
daha çok avr bunları şuan büyük firmalar bile yapyıor
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
PARS adlı üyeden alıntı
Bilgilendirmen için çok teşekkürler ama ne kadar bütçe ayırqacağımı da keşke belirtseydiniz :)
Bütçe konusunda benim birşey söylemem yanlış olur reklam sistemleri erişeceğiniz kişiye göre size fiyat teklifinde bulunurlar.Siz erişmek istediğiniz kişi sayısını belirlersiniz o da size günlük ve max bütçe olarak iki bütçe çeşidi sunar bunlara göre hareket edebilirsiniz.Tabiki bütçe sizin maddi durumunuza ve bu işe yapacağınız yatırım miktarına göre değişim gösterecektir :)
Fizello - Inspired by Colors