lostyazilim

Türk Çayı Destek Kampanyası !

29 Mesajlar 3.877 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

haydufyteam haydufyteam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi Yok....
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 45 / 23
  • Ticaret 21, (%100)

DESTEK OLMAK İÇİN TIKLAYIN !

Not: Arkadaşlar desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. bu kampanyaya destek veren kişi başına kazanç sağlıyorum. bilmenizi istedim. şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

MBarisTR MBarisTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 993
  • Beğeniler 242 / 259
  • Ticaret 25, (%100)
attık imzamızı :D ahmad adıyla :D
haydufyteam

kişi bu mesajı beğendi.

s

haydufyteam haydufyteam Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi Yok....
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 45 / 23
  • Ticaret 21, (%100)
teşekkür ederim hocam.

oyunhatasi oyunhatasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
hadi bakalım attık imzayı
haydufyteam

kişi bu mesajı beğendi.

mail: oguzhan_baygul@hotmail.com
wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Lipton bir Türk firması mı?

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Lipton bir Türk firması mı?

Sahibi : Unilever

Zaten dünyada yediğimiz içtiğimiz herşeyin sahibi 5-10 dev şirket. Her ülkede temsilcilikleri şirketleri olur, ülke içinde yükselen bir değer firma gördüklerinde gider parayı basar satın alırlar kendi bünyelerine katarlar. Sürekli bu tarz yerel destek alacak kampanyalar söylemler ile PR çalışması yaparlar.

Çay üreticisi karadenizli arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sattığı çaylar Türkiye'de üretilen çaylar.

Kendilerini öyle bir noktada tutuyorlar ki karşı çıkamıyorsun :) adamlar gelmiş sana ürettiriyor sana paketlettiriyor sana dağıttırıyor sana sattırıyor, onlara ise paraları yemek düşüyor ne güzel dünya değil mi ?

Sen ekiyor biçiyorsun kardeşin paketliyor dağıtıyor diğer kardeşin satıyor , bütün her şeyi siz yapmışken, adamın biri akşam geliyor paralar benim diyor. Verdikleri maaş ile geçim dahi sağlanamıyor yani kölelikten daha aşağıda bir konumdayız. İşte bunun adı kapitalizm.
denizbabasi anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Sahibi : Unilever

Zaten dünyada yediğimiz içtiğimiz herşeyin sahibi 5-10 dev şirket. Her ülkede temsilcilikleri şirketleri olur, ülke içinde yükselen bir değer firma gördüklerinde gider parayı basar satın alırlar kendi bünyelerine katarlar. Sürekli bu tarz yerel destek alacak kampanyalar söylemler ile PR çalışması yaparlar.

Çay üreticisi karadenizli arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla sattığı çaylar Türkiye'de üretilen çaylar.

Kendilerini öyle bir noktada tutuyorlar ki karşı çıkamıyorsun :) adamlar gelmiş sana ürettiriyor sana paketlettiriyor sana dağıttırıyor sana sattırıyor, onlara ise paraları yemek düşüyor ne güzel dünya değil mi ?

Sen ekiyor biçiyorsun kardeşin paketliyor dağıtıyor diğer kardeşin satıyor , bütün her şeyi siz yapmışken, adamın biri akşam geliyor paralar benim diyor. Verdikleri maaş ile geçim dahi sağlanamıyor yani kölelikten daha aşağıda bir konumdayız. İşte bunun adı kapitalizm.

Çok güzel bir çözümleme olmuş hocam :)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Çernobil'den etkilenen radyasyonlu çayları Türklere içiren firmaya destek olmak mı? Bizi bölmeye çalışan malum ülkeye para kazandırmak mı? Güldürmeyin. Lipton'un ve destek verdiği her şeyin canı cehenneme.
WebDost

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Çernobil'den etkilenen radyasyonlu çayları Türklere içiren firmaya destek olmak mı? Bizi bölmeye çalışan malum ülkeye para kazandırmak mı? Güldürmeyin. Lipton'un ve destek verdiği her şeyin canı cehenneme.

Çernobilden etkilenen ürünleri satan sadece lipton değil ki Çaykur'un ta kendisi , olay sonrası tam 1 sene boyunca denetimsiz ölçümsüz şekilde çay satışına devam etmişler.

Konu hakkında bilgiler : http://www.hayrat.net/haber/radyastonlu-cay.htm

Kaynak da of hayrat sitesi direk bölgeden yani . Zaten şu bu kaynağa da gerek yok tüm kaynaklarda aynı şeyler yazıyor saklanacak bir konu değil artık.

Sanırım Turgut Özal o dönem radyoaktif çay daha iyidir güzeldir gibi bir söz söylemişti :D belki de şehir efsanesidir ama çok insandan duydum bunu . Devletin etkisi geçti zararı yok açıklaması yaptığı dönemlerde bile yapılan ölçümler normalin 100 kat fazlası radyasyon tespit edilmiş uluslararası kaynaklar kesinlikle kimse içmesin kullanmasın diye açıklamalar yapmış. Devlet bir çok ölçümü açıklamayı halktan gizlemiş.

ODTÜ o dönem de gerçekleri söylediği raporları paylaştığı için vatan haini ilan edilmiş :D

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Çernobilden etkilenen ürünleri satan sadece lipton değil ki Çaykur'un ta kendisi , olay sonrası tam 1 sene boyunca denetimsiz ölçümsüz şekilde çay satışına devam etmişler.

Konu hakkında bilgiler : http://www.hayrat.net/haber/radyastonlu-cay.htm

Kaynak da of hayrat sitesi direk bölgeden yani . Zaten şu bu kaynağa da gerek yok tüm kaynaklarda aynı şeyler yazıyor saklanacak bir konu değil artık.

Sanırım Turgut Özal o dönem radyoaktif çay daha iyidir güzeldir gibi bir söz söylemişti :D belki de şehir efsanesidir ama çok insandan duydum bunu . Devletin etkisi geçti zararı yok açıklaması yaptığı dönemlerde bile yapılan ölçümler normalin 100 kat fazlası radyasyon tespit edilmiş uluslararası kaynaklar kesinlikle kimse içmesin kullanmasın diye açıklamalar yapmış. Devlet bir çok ölçümü açıklamayı halktan gizlemiş.

ODTÜ o dönem de gerçekleri söylediği raporları paylaştığı için vatan haini ilan edilmiş :D

Hocam Hayrat sitesine ben hiç güvenmiyorum. Bir de başka kaynak vermenize gerek yok inandım merak etmeyin :)

Zaten Çaykur cici demedim. Ama Lipton'dan her Türk'ün uzak durması lazım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al