Amperi yüksek olması hızlı şarj anlamına gelir. Ama telefonun bunu desteklemesi gerekiyo. Olurda hızlı şarj desteklemeyen akllı bir telefona taktınız hiş sıkıntı çıkarmayacaktır. İçindeki güç kotrol ünitesi Amperi istediği seviyeye indirecektir. Fazla amper ise telefonun içinde ısıya dönüşecek.
Ardiuno ile ilgili projeler gelişrtidiğim için iyi biliyorum mesela aşağıda ardiuno güç girişi üzerinde 12 V DC akımı 5 V DC düşüren ve diğer açıkta kalan enerjiyi ısıya çeviren entegreler yer almakta.
Ardiuno ile ilgili projeler gelişrtidiğim için iyi biliyorum mesela aşağıda ardiuno güç girişi üzerinde 12 V DC akımı 5 V DC düşüren ve diğer açıkta kalan enerjiyi ısıya çeviren entegreler yer almakta.
Yorumunuz için sağolun, o zaman şimdi bizim telefonlar hızlı şarjı destekliyormudur?
arabadaki çakmaklıklada şarj ediyorum evdeki orjinal şarj aletiylede cafedeki şarj aletleriylede
evdeki pc ilede şarj ediyorum telefonumu hepsinin amperi farklı
ama telefonlar adı üstünde akıllı
hiç bir sorun olmaz şarj edebilirsiniz
evdeki pc ilede şarj ediyorum telefonumu hepsinin amperi farklı
ama telefonlar adı üstünde akıllı
hiç bir sorun olmaz şarj edebilirsiniz
Ben genelde kendi şarjımla şarj ediyorum. Arabanın çakmalığı, otobüslerdeki usb girişler falan hiç fayda etmiyor. Bende sorun olacağını sanmıyorum ama bakalım.