LikeSend adlı üyeden alıntı

Adamın suçunu bilmiyorum ama bu ceza pek adil gibi durmuyor, gerçekten felçli yatalak bir haldeyse cezaevine yatırmanın mantığı nedir adamla beraber eşi çoluk çocuğu da perişan olmuş. Ayrıca eşinin de bir kolu felçliymiş off offf

Geçenlerden bir haber :


Bundan daha büyük ne suç işlemiş ki 16 yıl hapis cezası almış konuda ki adam ?

İnternette azıcık aradım da bunun gibi niceleri varmış allah devlete akıl fikir versin, yahu madem cezaevine alıyorsun bakımını yapacak personelini de al görevlendir , madem bi hastaya bakmaktan bile acizsin o vakit ne diye ceza evine alıyorsun ? Ailesinden birini daha perişan ediyorsun.

İş şöyle yürüyormuş, parası olan bakım masraflarını üstlendiğinde personel görevlendiriliyormuş, parası yoksa özel izinle bir yakını daha cezaevine girerek mahkumla aynı cezayı yatarak ona bakıyormuş . El insaf ya .

Bunlarla ilgili bir kanun çıkarılmış ; "maruz kaldığı ağır bir hastalık veya sakatlık nedeniyle ceza infaz kurumu koşullarında hayatını yalnız idame ettiremeyen ve toplum güvenliği bakımından tehlike oluşturmayacağı değerlendirilen mahkumun cezasının infazı, iyileşinceye kadar geri bırakılabilecek" denilmiş ama çıktı mı hangi suçları kapsıyor bilmiyorum. 12.5 ay felçli cezaevinde kaldıktan sonra bu yasayla çıktığını iddia eden biri var engelliler forumunda .

İnşallah bu kanun vardır da haber yalandır hatalıdır.

Sabahtan beri acı haberler karşıma çıkıp duruyor, keşke herkesin derdine derman olma imkanım olsaydı. Keşke malım canım gücüm hepsine yetişebilseydi. Gözünde tümör çıkan çocuk gibi tamamen çaresiz kalınan dertler de var allah darda olanın yardımcısı olsun :(


Bu haber tv'de de yayınlanmıştı, kadın, çocuklar ağlıyordu. Sabah'ın internet sitesinde mevcut.