-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar ;
Blogger'a yüklemiş olduğumuz hazır site temaları (xml) kendi kendine değişir mi ? Değişebilirse bunu nasıl önleyebilir ?
Değişmekten kastım ; örneğin temayı kullananları kendi sitesine yönlendirebilir mi gibisinden ?
Şimdiden , teşekkürler
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Warez tema mı kullanıyorsunuz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
warez nedir acaba ?
eğer bakabilirseniz
SİTE
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Warez paralı satılan bir ürünü ücret ödemeden kırılı şekilde kullanmaktır :)
Blogger altyapısını bilmiyorum ancak ücret ödeyerek yada ücretsiz yayınlanan bir temayı kullanıyorsanız sorun olmaz.Blogger da Warez temalara uzaktan erişim sağlanabiliyorsa evet sisteminiz üzerinde 3.şahıslar trafından istenilen değişiklik yapılabilir.Tabi warez kullanıyorsanız onun dışında sorun olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Warez paralı satılan bir ürünü ücret ödemeden kırılı şekilde kullanmaktır :)
Blogger altyapısını bilmiyorum ancak ücret ödeyerek yada ücretsiz yayınlanan bir temayı kullanıyorsanız sorun olmaz.Blogger da Warez temalara uzaktan erişim sağlanabiliyorsa evet sisteminiz üzerinde 3.şahıslar trafından istenilen değişiklik yapılabilir.Tabi warez kullanıyorsanız onun dışında sorun olmaz.
Bilgilendirme için teşekkür ederim ; ücretsiz olarak sunulan temayı kullandım
http://www.mybloggerthemes.com/ indirmiştim ; sağolun hocam :)
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hayır değiştirilemez. Wordpress'daki gibi eklenmesinin mümkünatı yok. Şöyle değiştirebilirler eğer indirdiğiniz yer ücretsiz dağıtıyorsa JS dosyalarından birini değiştirip (tabii kendi sitesiyse) kötü içerikli şeyler girebilir.
Bu yüzden ücretli yada güvenli yerlerden indirmeyi tercih edin. Blogger deyip küçümsemeyin, yabancı ülkelerde özellikle hindistan ve amerikada çok önem verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Yıllardır blogger kullanıcısıyım böyle bir durum görmedim yani böyle olması milyon 0,1 gibi birşey kullandığınız temaya gelince temanız free (ücretsiz ) yani warez değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KingBlogger adlı üyeden alıntı
Yıllardır blogger kullanıcısıyım böyle bir durum görmedim yani böyle olması milyon 0,1 gibi birşey kullandığınız temaya gelince temanız free (ücretsiz ) yani warez değil.
Hocam cok tesekkur ederim ucretsiz indirmistim ama mesala header ustu yoktu ben yaltim header kucucuktu genislettim birada sayfa boyutlarini buyuttum boyle oldu :)
Ek Olarak:
Yıldırım adlı üyeden alıntı
Hayır değiştirilemez. Wordpress'daki gibi eklenmesinin mümkünatı yok. Şöyle değiştirebilirler eğer indirdiğiniz yer ücretsiz dağıtıyorsa JS dosyalarından birini değiştirip (tabii kendi sitesiyse) kötü içerikli şeyler girebilir.
Bu yüzden ücretli yada güvenli yerlerden indirmeyi tercih edin. Blogger deyip küçümsemeyin, yabancı ülkelerde özellikle hindistan ve amerikada çok önem verilir.
Cok tesekkur ederim hocam aima takilmisti dedim o kadar emek veriyoruz acaba olur mu pek rastlanan durum degil sanirim yakinda ucretli bitr tema guzel olur gibi :) tekrar tesekkur ettim hocam sagolasin
Ek Olarak:
freetorrent adlı üyeden alıntı
ücretli bir ürünün , ücretsiz bir şekilde sahibinin rızası olmadan kullanılması genel olarak warez oluyor :) neyse cevap verilmiş zaten.
ücretsiz temaysa bile yayımlayan kişinin sitesinden indirmeye çalış , bazıları ücretsiz temalara da kod gömüyor sonra öyle paylaşıyor .
Col tesekkurler hocam telefondan giriyorum yeni gorebildim kusura bakmayin :)