Yıllardır blogger kullanıcısıyım böyle bir durum görmedim yani böyle olması milyon 0,1 gibi birşey kullandığınız temaya gelince temanız free (ücretsiz ) yani warez değil.
Hocam cok tesekkur ederim ucretsiz indirmistim ama mesala header ustu yoktu ben yaltim header kucucuktu genislettim birada sayfa boyutlarini buyuttum boyle oldu :)
Ek Olarak:
Hayır değiştirilemez. Wordpress'daki gibi eklenmesinin mümkünatı yok. Şöyle değiştirebilirler eğer indirdiğiniz yer ücretsiz dağıtıyorsa JS dosyalarından birini değiştirip (tabii kendi sitesiyse) kötü içerikli şeyler girebilir.
Bu yüzden ücretli yada güvenli yerlerden indirmeyi tercih edin. Blogger deyip küçümsemeyin, yabancı ülkelerde özellikle hindistan ve amerikada çok önem verilir.
Bu yüzden ücretli yada güvenli yerlerden indirmeyi tercih edin. Blogger deyip küçümsemeyin, yabancı ülkelerde özellikle hindistan ve amerikada çok önem verilir.
Cok tesekkur ederim hocam aima takilmisti dedim o kadar emek veriyoruz acaba olur mu pek rastlanan durum degil sanirim yakinda ucretli bitr tema guzel olur gibi :) tekrar tesekkur ettim hocam sagolasin
Ek Olarak:
freetorrent adlı üyeden alıntı
ücretli bir ürünün , ücretsiz bir şekilde sahibinin rızası olmadan kullanılması genel olarak warez oluyor :) neyse cevap verilmiş zaten.ücretsiz temaysa bile yayımlayan kişinin sitesinden indirmeye çalış , bazıları ücretsiz temalara da kod gömüyor sonra öyle paylaşıyor .
Col tesekkurler hocam telefondan giriyorum yeni gorebildim kusura bakmayin :)