Polisin harıl harıl iş gördüğü yerde ailemle birlikte dolaşmamam gerektiğini bilirim. Her anlayışı her merhameti her fedakarlığı polisten "bekliyoruz." O adamların orada nelerle uğraştıklarını biz burada klavyeyle eleştiriyoruz. Demek ki bu kadarını "kaldırabiliyoruz." Ayrıca bu kadar olaya rağmen oralarda halen OHAL ilan edilmiyor. Polis tetikte beklemek zorunda kalıyor. Oysa dün haberlerde ABD de bir kasabada birkaç olaydan ötürü OHAL ilan edildiğini izledik. Örnek alınması istenilen ABD'de. Üstelik oranın güvenlik güçlerinin ne terör ne de başka bir olayla sürekli uğraşı yok. Buna rağmen hemen ateş etme ve sert müdahele gösterme yetkisi var. Polisimiz iyi bile dayanıyor.... Ne güzel iş ya hem sokakta tehlikeyle 7/24 uğraş hemde medyada, internette her türlü haksız eleştiriye göğüs ger...
Benim başıma çok geldi polisten de jandarmadan da askerde de şiddet gördüm. Tamamı zevkineydi hiç birinde hakları yoktu, üstlerinde ki üniformanın verdiği güç olmasa hiç biri öyle davranamazdı, askere gideceğim günden bi gün önce kıdemli başçavuş küfür etti yumruk attı bende attım 10 aptal asker o soytarının peşinden bana saldırdı . Askerde annem başörtülü diye görüşüme almadılar eğitime katılmadım diye uzman çavuş saldırdı yine karşılık görünce askerleri korudu şikayette ettim ne oldu hiç bir şey olmadı. Hiç birinde bu ortamda yoktu, bunlar bahaneden öteye gidemez herkesin görevi var yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan çeker istifa edersin millet gibi gider fabrikada 950 lira maaşla çalışırsın. Devlet benden senden aldığı vergilerle bunlara boşa 3-4 bin maaş vermiyor herşeyin bir bedeli var üniforma giyen riski de göze alacak sabrı da göze alacak o yüzden herhangi bir asgari ücretliden 3-4 kat fazla para alıyorlar o yüzden otobüs beleş o beleş bu beleş. Bir de anlayış gösterecekmişiz bunların nesine anlayış gösteriyim ?