lostyazilim

Nusaybin'de Özel Harekat polisleri gazetecilere saldırdı

25 Mesajlar 3.739 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Bu adamların cidden psikolojileri bozulmuş. Bu şekilde çalışmalarının mümkünatı yok hava değişimi falan gibi bir izine yollanmalı ya da tedavi görmeliler. 2 ayaklı her canlıya terörist muamelesi yapmaya devam ediyorlar.

Şurada olayla ilgili bir video daha var : http://onedio.com/haber/nusaybin-de-ozel-harekat-polislerinden-gazetecilere-saldiri-kamerada-563207

Dayak yiyenlerin arasında TRT muhabiri de var

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'ndan kınama:

“Mardin-Nusaybin’de polisin DHA ve AA muhabirlerine yaptığı saldırıyı kınıyoruz”

TGC Yönetim Kurulu Mardin-Nusaybin devlet hastanesinde özel harekat polislerinin Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Ahmet Akkuş ile Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Arif Altunkaynak’a saldırmasını kınadı. Artan terör olaylarını da kınayan TGC Yönetim Kurulu’nun açıklamasında “Bugüne kadar sürdürülen ‘gazeteciye yönelik polis şiddetine cezasızlık’ politikasından vazgeçilmesi için iktidarı ve Meclis’i göreve çağırıyoruz” denildi.
İSTANBUL- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Mardin-Nusaybin’de Hükümet Konağı’na yapılan roketatarlı saldırıdan sonra yaralı polislerin devlet hastanesine getirilişi sırasında haber yapmaya çalışan gazetecilere özel harekat polislerinin yaptığı saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. TGC Yönetim Kurulu’nun açıklamasında şu görüşler yer aldı:
“TGC Yönetim Kurulu olarak son günlerde artan terör olaylarını büyük bir üzüntüyle izliyor ve kınıyoruz. En kısa sürede ülkede barışın yerleşmesini ve provokasyonların son bulmasını diliyoruz. Bu zorlu süreçte olayları izleyen meslektaşlarımızla ilgili de ne yazık ki her gün yeni bir saldırı olayına tanık oluyoruz.
Son olarak DHA ve Mardin Arena Gazetesi Muhabiri Ahmet Akkuş ile AA ve Nusaybinim Gazetesi muhabiri Arif Altunkaynak Hükümet Konağı’na yapılan saldırı ardından Devlet Hastanesi’ne getirilen yaralı polislerle ilgili haber yapmaya çalışırken polis şiddetinin hedefi oldular.
DHA VE AA MUHABİRLERİ HEM SALDIRIYA UĞRADI, HEM DE EKİPMANLARINA ZARAR VERİLDİ
Hükümet Konağı'na roketatarla saldırılmasını kınıyoruz. Ancak olayla ilgili olarak halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkı için çalışan gazetecilere özel harekat polislerinin hakaret etmesi, silahların dipçikleriyle fiziksel saldırıda bulunması, silah doğrultması, fotoğraf makinelerine ve kameralarına el koyarak zarar vermesi kabul edilemez. Meslektaşlarımıza şiddet uygulayan polisleri kınıyor darp raporu alan meslektaşlarımıza ‘geçmiş olsun’ diyoruz.
ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE GEREKLİ CEZA VERİLMELİ
Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak’tan olayın sorumlusu özel harekat polislerine gerekli cezanın verilmesi için soruşturma başlatmasını istiyoruz.
Son yıllarda yaşanan her şiddet olayının ardından sorumluların bulunması için harcanacak çabayı gazetecilere saldırarak kullanan güvenlik güçlerine karşı yasal yaptırımın uygulanmasını bekliyoruz.
Bugüne kadar sürdürülen ‘gazeteciye yönelik polis şiddetine cezasızlık’ politikasından vazgeçilmesi için iktidarı ve Meclis’i göreve çağırıyoruz.“

https://www.facebook.com/TGCtr/posts/1517420628548586

wmaraci
reklam

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Ne diyelim ?
Onlar da insan, arkadaşları yaralanmış , canları yanmış , psikolojik olarak çökmüşler mi diyelim?

Ne diyelim ?
Maaşlı memursunuz, işinizi yapın geçin, ne demek gazeteciye saldırmak mı diyelim ?

Ne diyelim ?
Her gün yalan yanlış haber yayınlayan, iki yüzlü medyaya karşı olan kinlerinden mi bahsedelim ?

Ne diyelim ?
Sen evde rahat otur, özgürce yaşa diye o insanlar çatışmalara giriyor, doğal karşılamak lazım mı diyelim ?

Ne diyelim ?
Yaptıkları hoş değil, doğru tarafı yok, ama onlara da hak vermek lazım mı diyelim ?

Ne diyelim ?
Böylelerinin elinden silahı alacaksın, atacaksın meslekten , kurtulacağız böylelikle mi diyelim ?

Ne diyelim ?
Zaten devlet hep bunu yapıyor. Atatürk'ten sonra hiç bir devlet adamı gelmedi ki doğru dürüst adam etsin şu ülkeyi'mi diyelim ne diyelim ?

Ne diyelim ?
Kötüleyelim, polis kaka, asker kaka, devlet kaka mı diyelim ?

Yaptıklarının doğru olduğunu söylemiyorum.
Ama sürekli çatışmalara giren, hayatını belki beş dakika sonra çatışmada kaybedecek insanlar sırf böyle yaptılar diye yerin dibine mi sokalım?

Paşa, sen de ben de insanız.
Orada yatan silah arkadaşları, tekrar ediyorum; yaptıkları hoş değil ama sürekli namlunun ucundalar ve orada yatan silah arkadaşları. Kolay mı sanıyorsun?

wmaracı

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Yaptıkları doğru demiyorum ama itin kaba etine sokulacak bir olay değil. Daha geçtiğimiz günlerde şehrin birinde baba oğlunu vuran adama silah sıkmıştı. Videosu falan koyuldu hatta foruma. Orada o adamın yaptığı da kesinlikle doğru değildi ama karşında oğlunun vurulduğunu görünce zaten düşünme yeteneğini kaybedersin. Polislerin hatta özel harekatçıların psikolojisi daha farklı. Çevremde var, biliyorum.

LikeSend hocam, forumda muhalif kimliğinde mesajlarına değer verdiğim belki de tek kişisin. Ama şu videoya bakarak da polisler (özel harekatçılar) hakkında olumsuz şeyler düşünemeyiz.
3579 Rekomedya MBarisTR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

Ne diyelim ?
Onlar da insan, arkadaşları yaralanmış , canları yanmış , psikolojik olarak çökmüşler mi diyelim?

Ne diyelim ?
Maaşlı memursunuz, işinizi yapın geçin, ne demek gazeteciye saldırmak mı diyelim ?

Ne diyelim ?
Her gün yalan yanlış haber yayınlayan, iki yüzlü medyaya karşı olan kinlerinden mi bahsedelim ?

Ne diyelim ?
Sen evde rahat otur, özgürce yaşa diye o insanlar çatışmalara giriyor, doğal karşılamak lazım mı diyelim ?

Ne diyelim ?
Yaptıkları hoş değil, doğru tarafı yok, ama onlara da hak vermek lazım mı diyelim ?

Ne diyelim ?
Böylelerinin elinden silahı alacaksın, atacaksın meslekten , kurtulacağız böylelikle mi diyelim ?

Ne diyelim ?
Zaten devlet hep bunu yapıyor. Atatürk'ten sonra hiç bir devlet adamı gelmedi ki doğru dürüst adam etsin şu ülkeyi'mi diyelim ne diyelim ?

Ne diyelim ?
Kötüleyelim, polis kaka, asker kaka, devlet kaka mı diyelim ?

Yaptıklarının doğru olduğunu söylemiyorum.
Ama sürekli çatışmalara giren, hayatını belki beş dakika sonra çatışmada kaybedecek insanlar sırf böyle yaptılar diye yerin dibine mi sokalım?

Paşa, sen de ben de insanız.
Orada yatan silah arkadaşları, tekrar ediyorum; yaptıkları hoş değil ama sürekli namlunun ucundalar ve orada yatan silah arkadaşları. Kolay mı sanıyorsun?

Kaldıramadığın işi yapmayacaksın abi. Bende benzer düşüncelere sahibim olayın siniridir falandır da bir başkasına saldırarak ana bacı küfür ederek devletin sana görevin için verdiği silahı eşkiya gibi rast gele havaya sıkıp sivillere korku salarak bu iş yürümez. Ben yıllardır doğuda yapılanın bu olduğunu teröre desteğin de bu yüzden arttığına adım gibi eminim. Herkes mi yalan söylüyor ? Ortaya çıkan videolar bir değil iki değil, video çekilemeyen alanlarda kim bilir neler dönüyor. O faili meçhuller de hep bu tiplerin alıp götürüp bir yerde öldürüp yok ettiği insanlar işte. Orada ki muhabire bu tepkiyi göstermesinin altında yatan tek sebep ırkçılık her iddiaya girerim gazetecilere terörist demelerinden belli . Biri AA muhabiri biri DHA muhabiri . Bu logolu gazetecilere bunu yapan köylünün anasını ağlatıyordur.

Elini vicdanına koy söyle sen bunlara ailenin güvenliğini emanet edebilirmisin ? Adamların kendisi asayiş sorunu zaten. Bağırışmalara tavırlara hareketlere bakın eşkıyamı teröristmi polis mi ne oldukları belli değil insanlıktan çıkmışlar.

Her şeyin üstünü örte örte, polis diye kayıra kayıra yine 90ların boktan ortamlarına döndük. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum beyni almıyorsa kaldıramıyorsa içinde farklı duygularla bu işi yapıyorsa yapmasınlar alayı görevden alınsın evine gönderilsin bunlardan kimseye bir hayır gelmez.

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

Yaptıkları doğru demiyorum ama itin kaba etine sokulacak bir olay değil. Daha geçtiğimiz günlerde şehrin birinde baba oğlunu vuran adama silah sıkmıştı. Videosu falan koyuldu hatta foruma. Orada o adamın yaptığı da kesinlikle doğru değildi ama karşında oğlunun vurulduğunu görünce zaten düşünme yeteneğini kaybedersin. Polislerin hatta özel harekatçıların psikolojisi daha farklı. Çevremde var, biliyorum.

LikeSend hocam, forumda muhalif kimliğinde mesajlarına değer verdiğim belki de tek kişisin. Ama şu videoya bakarak da polisler (özel harekatçılar) hakkında olumsuz şeyler düşünemeyiz.

Bu bir değil iki değil, adım gibi biliyorum ki orada kameraların çekmediği yerlede bundan çok daha fazlasını sivil halka da yapıyorlar. Bu kabul edilebilecek bir şey değil . Yaptıkları da sürekli cezasız kalıyor daha bir tanesinin düzgün ceza aldığını duymadım sivili dövenin vuranın ezenin yanına kâr kalıyor. İşler böyle sürdükçe insanlar kendi adaletini sağlamaya çalışacaklar.

Hep polise hak veriyorsun azıcık orada ki insanları kendi yerine koy, böyle bir tablo gördüğünde ya ben olsaydım diye kendine sor. Daha dün ekşide bir çocuk da dayak yemiş ailesi falan da darp edilmiş konusunu açmış, eski girilerine baktım daha 2 gün önce polislerin yaptıklarını aynı burada sizin yaptığınız gibi savunan biri, kendi başına gelince şikayetten mikayetten napıyımdan bahsetmeye başlamış.

Bu güne kadar tek bir teröriste yapılan kötü muameleye ses çıkarmadım çıkarmamda eline silah alan her şeyi göze almıştır, elinde silah olmayan sivil olan hiç bir günahı olmayan insanlara bu şekilde üniformalarını kullanarak saldıranların teröristlerden bir farkı yok gözümde.

Gazeteciler cemiyeti de isyan etmiş artık her yapılan cezasız kalıyor diye açıklama yapmış konuya ekledim.

wmaraci
wmaraci

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Askerliği 18 ay yaptım. O süre zarfında o kadar çok ters giden olaya şahit oldum ki anlatamam. Psikolojimi bozan iki üç olayla da karşılaştım. Ki doğu da yapmadım askerliğimi, hani desem çatışmalara girdim, terörist öldürdüm, değil. Batı da yapmama karşı karşılaştığım bir iki olay psikolojimi bozmaya yetmişti.

Doğu da görev yapanları az çok anlayabiliyorum, durum zor. Her an kör kurşunla hayatı sönebilir. En azından bu yönden bile baksak onlara hak vermemek elde değil.

İlk mesajımda söyledim, yaptıkları doğru değil. Hiç değil ama o an ki ruh halini göz önünde bulundurdum ben.

Orada yatanın Allah göstermesin de ailenden birisi olduğunu düşün. Sen de yanındasın, sen can havliyle bir şeyler yapmak istiyorsun. Bunalmışsın, sürekli şehit haberleri geliyor, polis asker haberleri yapılıyor yalan yanlış ve o ortamda ki psikolojini düşün.

Olayı aklamak değil amacım, sadece o anı düşün. Senden bahsediyorlar, asker polis sert davranıyor diyorlar, hep savaş halinde diyorlar. Teröristler ve destekçilerinin de hep televizyonlarda boy gösterdiğini düşün, çoğu kişi onlar haklı diyerek boy gösteriyorlar.

Adamların işi vatanı korumak, asayişi sağlamak, aldıkları para sence yetiyor mu ? Onların sorunu yok mu ? Arkadaşları bir bir şehit oluyor veya yaralanıyor, bu haberleri alıyorlar sürekli. + dediğim gibi yalan yanlış haberler vs.

Böyle bir ortamda ne düşünürsün?
Gezi olaylarıyla ilgili bir video izlemiştim.
Polis bir tane gazeteciye bağırıyordu.
Ne çekiyorsun bizi diye, git onları çek. Habire bizi haber yapıyorsunuz, gaz sıkıyormuşuz, su atıyormuşuz diye. söylüyordu polis. Taş atıyorlar, molotof atıyorlar, Ne yapayım dedi sonra, su atmayayım da, gaz atmayayım da döneyim ossurayım mı diye de ekledi.

Şimdi bu polisin haykırışı haksız mıydı ?
Adam dolmuş tabii, sürekli onu kötüleyen, ne yapsa yaranamadığı bir medya var karşısında.

Ben yine söylüyorum paşa, bu videoda gösterilen kişiler yanlış yapmış, doğru değil yaptıkları. Ama bir anda silip atmak, yaptıklarını, yapılanları göz ardı etmemek lazım.

LikeSend adlı üyeden alıntı

Kaldıramadığın işi yapmayacaksın abi. Bende benzer düşüncelere sahibim olayın siniridir falandır da bir başkasına saldırarak ana bacı küfür ederek devletin sana görevin için verdiği silahı eşkiya gibi rast gele havaya sıkıp sivillere korku salarak bu iş yürümez. Ben yıllardır doğuda yapılanın bu olduğunu teröre desteğin de bu yüzden arttığına adım gibi eminim. Herkes mi yalan söylüyor ? Ortaya çıkan videolar bir değil iki değil, video çekilemeyen alanlarda kim bilir neler dönüyor. O faili meçhuller de hep bu tiplerin alıp götürüp bir yerde öldürüp yok ettiği insanlar işte. Orada ki muhabire bu tepkiyi göstermesinin altında yatan tek sebep ırkçılık her iddiaya girerim gazetecilere terörist demelerinden belli . Biri AA muhabiri biri DHA muhabiri . Bu logolu gazetecilere bunu yapan köylünün anasını ağlatıyordur.

Elini vicdanına koy söyle sen bunlara ailenin güvenliğini emanet edebilirmisin ? Adamların kendisi asayiş sorunu zaten. Bağırışmalara tavırlara hareketlere bakın eşkıyamı teröristmi polis mi ne oldukları belli değil insanlıktan çıkmışlar.

Her şeyin üstünü örte örte, polis diye kayıra kayıra yine 90ların boktan ortamlarına döndük. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum beyni almıyorsa kaldıramıyorsa içinde farklı duygularla bu işi yapıyorsa yapmasınlar alayı görevden alınsın evine gönderilsin bunlardan kimseye bir hayır gelmez.

wmaracı

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Ekşi sözlükte bahsettiğim olay gazetelere de çıkmış görüntüleri falan da var yazmıştı çocuk tesadüfen bir ajans muhabiri yaşananları kaydetmiş.

Ayrıca yazmayı unutmuşum çocuk da asker çocuğu astsubay ailesi çocuğun babasını falan da darp etmişler annesini de çocuğu da

Bu haberin linki : http://haber.sol.org.tr/toplum/polis-hem-carpti-hem-tartakladi-125979

Bu da ekşi sözlükte ki konusu : https://eksisozluk.com/11-agustos-2015-polis-tarafindan-darp-edilmem--4883669?a=popular

Çocuğun nickine tıklayarak eski yazdıklarını da görürsünüz zaten ihtiyaçta yok asker çocuğu terörist olacak hali yok

LeoneKG LeoneKG WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 55 / 74
  • Ticaret 4, (%100)
"Kaldıramadığın işi yapmayacaksın abi." cümlesini okuduktan sonra sizin "bu konudaki" yorumlarınızın dikkate alınmaması gerektiğini gördüm. En başa yazdığınız için teşekkürler.
MuratAltun ssyazilim anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

konusal adlı üyeden alıntı

Askerliği 18 ay yaptım. O süre zarfında o kadar çok ters giden olaya şahit oldum ki anlatamam. Psikolojimi bozan iki üç olayla da karşılaştım. Ki doğu da yapmadım askerliğimi, hani desem çatışmalara girdim, terörist öldürdüm, değil. Batı da yapmama karşı karşılaştığım bir iki olay psikolojimi bozmaya yetmişti.

Doğu da görev yapanları az çok anlayabiliyorum, durum zor. Her an kör kurşunla hayatı sönebilir. En azından bu yönden bile baksak onlara hak vermemek elde değil.

İlk mesajımda söyledim, yaptıkları doğru değil. Hiç değil ama o an ki ruh halini göz önünde bulundurdum ben.

Orada yatanın Allah göstermesin de ailenden birisi olduğunu düşün. Sen de yanındasın, sen can havliyle bir şeyler yapmak istiyorsun. Bunalmışsın, sürekli şehit haberleri geliyor, polis asker haberleri yapılıyor yalan yanlış ve o ortamda ki psikolojini düşün.

Olayı aklamak değil amacım, sadece o anı düşün. Senden bahsediyorlar, asker polis sert davranıyor diyorlar, hep savaş halinde diyorlar. Teröristler ve destekçilerinin de hep televizyonlarda boy gösterdiğini düşün, çoğu kişi onlar haklı diyerek boy gösteriyorlar.

Adamların işi vatanı korumak, asayişi sağlamak, aldıkları para sence yetiyor mu ? Onların sorunu yok mu ? Arkadaşları bir bir şehit oluyor veya yaralanıyor, bu haberleri alıyorlar sürekli. + dediğim gibi yalan yanlış haberler vs.

Böyle bir ortamda ne düşünürsün?
Gezi olaylarıyla ilgili bir video izlemiştim.
Polis bir tane gazeteciye bağırıyordu.
Ne çekiyorsun bizi diye, git onları çek. Habire bizi haber yapıyorsunuz, gaz sıkıyormuşuz, su atıyormuşuz diye. söylüyordu polis. Taş atıyorlar, molotof atıyorlar, Ne yapayım dedi sonra, su atmayayım da, gaz atmayayım da döneyim ossurayım mı diye de ekledi.

Şimdi bu polisin haykırışı haksız mıydı ?
Adam dolmuş tabii, sürekli onu kötüleyen, ne yapsa yaranamadığı bir medya var karşısında.

Ben yine söylüyorum paşa, bu videoda gösterilen kişiler yanlış yapmış, doğru değil yaptıkları. Ama bir anda silip atmak, yaptıklarını, yapılanları göz ardı etmemek lazım.

Ben zaten asalım demiyorum görevden alınsın cezaları verilsin , aynısını ben yapsam sinirliydi diyor mu polisler ? Hakimler savcılar ? Öyleyse hırsızda ihtiyacı vardı çaldı , benim de husumetim vardı öldürdüm, senin de çalışmak zoruna gidiyordu **************lık yaptın böyle ortam olabilir mi ?

Suç suçtur, davranışlarına bakılırsa eline silah verilmeyecek kadar sıkıntılı insanlar belki bir daha ki sefere gazetecileri vuracaklar yapmadıkları şey de değil yani .

Umarım bu videolar TGC açıklamaları ciddiye alınır hatta bu işin üstüne düşülür de insanlara böyle saldıran, polis olduklarını unutup eşkıyalık yapanların tamamı görevden alınır ve cezalandırılır.

Ek Olarak:

LeoneKG adlı üyeden alıntı

"Kaldıramadığın işi yapmayacaksın abi." cümlesini okuduktan sonra sizin "bu konudaki" yorumlarınızın dikkate alınmaması gerektiğini gördüm. En başa yazdığınız için teşekkürler.

Ailenle birliktesin bende çok sinirliyim başka bir şeye kızgınım o anda çocuğun önümden geçti bi tekme attım, ya olur böyle şeyler sinirli bu adam mı dersin sende bana saldırıp üstüne de polis falan gelirse şikayetçi mi olursun ?

Azıcık mantıklı ol

LeoneKG LeoneKG WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 55 / 74
  • Ticaret 4, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Ailenle birliktesin bende çok sinirliyim başka bir şeye kızgınım o anda çocuğun önümden geçti bi tekme attım, ya olur böyle şeyler sinirli bu adam mı dersin sende bana saldırıp üstüne de polis falan gelirse şikayetçi mi olursun ?

Azıcık mantıklı ol

Polisin harıl harıl iş gördüğü yerde ailemle birlikte dolaşmamam gerektiğini bilirim. Her anlayışı her merhameti her fedakarlığı polisten "bekliyoruz." O adamların orada nelerle uğraştıklarını biz burada klavyeyle eleştiriyoruz. Demek ki bu kadarını "kaldırabiliyoruz." Ayrıca bu kadar olaya rağmen oralarda halen OHAL ilan edilmiyor. Polis tetikte beklemek zorunda kalıyor. Oysa dün haberlerde ABD de bir kasabada birkaç olaydan ötürü OHAL ilan edildiğini izledik. Örnek alınması istenilen ABD'de. Üstelik oranın güvenlik güçlerinin ne terör ne de başka bir olayla sürekli uğraşı yok. Buna rağmen hemen ateş etme ve sert müdahele gösterme yetkisi var. Polisimiz iyi bile dayanıyor.... Ne güzel iş ya hem sokakta tehlikeyle 7/24 uğraş hemde medyada, internette her türlü haksız eleştiriye göğüs ger...
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

LeoneKG adlı üyeden alıntı

Polisin harıl harıl iş gördüğü yerde ailemle birlikte dolaşmamam gerektiğini bilirim. Her anlayışı her merhameti her fedakarlığı polisten "bekliyoruz." O adamların orada nelerle uğraştıklarını biz burada klavyeyle eleştiriyoruz. Demek ki bu kadarını "kaldırabiliyoruz." Ayrıca bu kadar olaya rağmen oralarda halen OHAL ilan edilmiyor. Polis tetikte beklemek zorunda kalıyor. Oysa dün haberlerde ABD de bir kasabada birkaç olaydan ötürü OHAL ilan edildiğini izledik. Örnek alınması istenilen ABD'de. Üstelik oranın güvenlik güçlerinin ne terör ne de başka bir olayla sürekli uğraşı yok. Buna rağmen hemen ateş etme ve sert müdahele gösterme yetkisi var. Polisimiz iyi bile dayanıyor.... Ne güzel iş ya hem sokakta tehlikeyle 7/24 uğraş hemde medyada, internette her türlü haksız eleştiriye göğüs ger...

Benim başıma çok geldi polisten de jandarmadan da askerde de şiddet gördüm. Tamamı zevkineydi hiç birinde hakları yoktu, üstlerinde ki üniformanın verdiği güç olmasa hiç biri öyle davranamazdı, askere gideceğim günden bi gün önce kıdemli başçavuş küfür etti yumruk attı bende attım 10 aptal asker o soytarının peşinden bana saldırdı . Askerde annem başörtülü diye görüşüme almadılar eğitime katılmadım diye uzman çavuş saldırdı yine karşılık görünce askerleri korudu şikayette ettim ne oldu hiç bir şey olmadı. Hiç birinde bu ortamda yoktu, bunlar bahaneden öteye gidemez herkesin görevi var yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan çeker istifa edersin millet gibi gider fabrikada 950 lira maaşla çalışırsın. Devlet benden senden aldığı vergilerle bunlara boşa 3-4 bin maaş vermiyor herşeyin bir bedeli var üniforma giyen riski de göze alacak sabrı da göze alacak o yüzden herhangi bir asgari ücretliden 3-4 kat fazla para alıyorlar o yüzden otobüs beleş o beleş bu beleş. Bir de anlayış gösterecekmişiz bunların nesine anlayış gösteriyim ?

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al