Benim başıma çok geldi polisten de jandarmadan da askerde de şiddet gördüm. Tamamı zevkineydi hiç birinde hakları yoktu, üstlerinde ki üniformanın verdiği güç olmasa hiç biri öyle davranamazdı, askere gideceğim günden bi gün önce kıdemli başçavuş küfür etti yumruk attı bende attım 10 aptal asker o soytarının peşinden bana saldırdı . Askerde annem başörtülü diye görüşüme almadılar eğitime katılmadım diye uzman çavuş saldırdı yine karşılık görünce askerleri korudu şikayette ettim ne oldu hiç bir şey olmadı. Hiç birinde bu ortamda yoktu, bunlar bahaneden öteye gidemez herkesin görevi var yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan çeker istifa edersin millet gibi gider fabrikada 950 lira maaşla çalışırsın. Devlet benden senden aldığı vergilerle bunlara boşa 3-4 bin maaş vermiyor herşeyin bir bedeli var üniforma giyen riski de göze alacak sabrı da göze alacak o yüzden herhangi bir asgari ücretliden 3-4 kat fazla para alıyorlar o yüzden otobüs beleş o beleş bu beleş. Bir de anlayış gösterecekmişiz bunların nesine anlayış gösteriyim ?
Bak olayı başka yere taşıdın ama şimdi. Ona bakarsan bende bazı maçlardan sonra kötek yemişimdir çevikten. Bunlar ayrı mevzular. Sen özel harekattan yola çıkıp normal memuru eleştirmeye başladın. Keyfi uygulamaları tabii ki git savcılığa vs. hakkını ara o ayrı mevzu. Ama doğudaki adamın nelerle uğraştığını bile bile bu yorumları yapıyorsan bir başka iş var demektir. Ayrıca ben hiç polisle bu denli karşı karşıya gelmedim. Demek ki birazda şahısta bitiyor iş. O adam senin verginle geçiniyor diye senin kölen de değil bunu da farketmek gerek. Ayrıca şuanda sen zevkine vurdu dersin ben değildi derim vs. bi sonuca varamayız. Olayı başka yere taşımanın alemi yok. He baktın keyfiyetten eziyet eden üç beş çürük var. Al sicil numarasını doğru adliyeye. Merak etme soruşturma, görevden alma vs. artık ne gerekiyorsa gerçekleşir. Ama şunu da unutma "iddia makamı iddiasını ispat etmek zorundadır."