LeoneKG adlı üyeden alıntı

Bak olayı başka yere taşıdın ama şimdi. Ona bakarsan bende bazı maçlardan sonra kötek yemişimdir çevikten. Bunlar ayrı mevzular. Sen özel harekattan yola çıkıp normal memuru eleştirmeye başladın. Keyfi uygulamaları tabii ki git savcılığa vs. hakkını ara o ayrı mevzu. Ama doğudaki adamın nelerle uğraştığını bile bile bu yorumları yapıyorsan bir başka iş var demektir. Ayrıca ben hiç polisle bu denli karşı karşıya gelmedim. Demek ki birazda şahısta bitiyor iş. O adam senin verginle geçiniyor diye senin kölen de değil bunu da farketmek gerek. Ayrıca şuanda sen zevkine vurdu dersin ben değildi derim vs. bi sonuca varamayız. Olayı başka yere taşımanın alemi yok. He baktın keyfiyetten eziyet eden üç beş çürük var. Al sicil numarasını doğru adliyeye. Merak etme soruşturma, görevden alma vs. artık ne gerekiyorsa gerçekleşir. Ama şunu da unutma "iddia makamı iddiasını ispat etmek zorundadır."

Tamam işte kölem değil fakat maaş verip asayişi sağlasın diye görevlendirdiğim bir personel, asayişi sağlamayı bırak kendi bozar hale geldiyse ne diye maaş vereyim ? Çok gerginim böyle davranırım hakkımdır diye görüyorsa daha ne diye orada tutayım onu ? İyilikse iyilik kötülükse kötülük işlerini yapamaycak hale gelmişler ötesi var mı bunun. Bu işin yapılma şekli bu ve bu tür riskler içeriyor kolay bir işte değil yapabiliyorsan iş bu yapamıyorsan bırak, sen bırakmıyorsan ben görevden alıyorum demeli biri.

Çürükler ortada işte cezalandırılsınlar diyorum ama şartları kötü ama psikolojileri şöyle böyle diyorsunuz . O zaman kafalarına göre takılsınlar orada kendi kitaplarına göre istediklerini yapsınlar birisi şişşşşttt napıyorsun sen dediğinde de kardeş çok gergin ortam idare et - hee ok . Var mı böyle dünya

Ek Olarak:

VNOkyanus adlı üyeden alıntı

Bu ne saçma bir konudur ? Orda kardeşleri yaralanmış şerefsizin birisi gelmiş kurşun sıkmış belki de şuan ölüyor zor yetiştiriyorlar. Gazeteciler ne yapıyor ? "Ay şurdan bi net kare alsam, şurdan yarasını tam görsem çeksem de gazeteden prim alsam" peşindeler.

Hiç kusura bakma arkadaşım, orada o adamı yine iyi idare etmişler. Senin de annen baban yakınların aynı duruma düşerse gazeteciler çevreni sararsa tepkini içine atarsın o zaman. Saçma saçma konular açarak saçma saçma yorumla yapma.

Video ortada hiç bir engel olma durumu yok. İdare etmişler dediğin gazetecileri bir vurmadıkları kalmış . Biri devlet ajansı AA çalışanı diğeri DHA çalışanı ekmeklerini de bu iş karşılığında kazanan insanlar.

Siz anlaşılan polisi kendi varlığınızın dahi üstüne çıkarmışsınız, kendinizde dahi görmediğiniz hakları onlara verebiliyorsunuz. Benim için polis polistir var olması gerekir haddini aşıyorsa da cezalandırılması gerekir.