Tamam işte kölem değil fakat maaş verip asayişi sağlasın diye görevlendirdiğim bir personel, asayişi sağlamayı bırak kendi bozar hale geldiyse ne diye maaş vereyim ? Çok gerginim böyle davranırım hakkımdır diye görüyorsa daha ne diye orada tutayım onu ? İyilikse iyilik kötülükse kötülük işlerini yapamaycak hale gelmişler ötesi var mı bunun. Bu işin yapılma şekli bu ve bu tür riskler içeriyor kolay bir işte değil yapabiliyorsan iş bu yapamıyorsan bırak, sen bırakmıyorsan ben görevden alıyorum demeli biri.
Çürükler ortada işte cezalandırılsınlar diyorum ama şartları kötü ama psikolojileri şöyle böyle diyorsunuz . O zaman kafalarına göre takılsınlar orada kendi kitaplarına göre istediklerini yapsınlar birisi şişşşşttt napıyorsun sen dediğinde de kardeş çok gergin ortam idare et - hee ok . Var mı böyle dünya
Çürükler ortada işte cezalandırılsınlar diyorum ama şartları kötü ama psikolojileri şöyle böyle diyorsunuz . O zaman kafalarına göre takılsınlar orada kendi kitaplarına göre istediklerini yapsınlar birisi şişşşşttt napıyorsun sen dediğinde de kardeş çok gergin ortam idare et - hee ok . Var mı böyle dünya
Yalnız şurayı atlıyorsunuz. O videoyu ele alalım. Bir terörist, aldı eline kamerayı geldi oraya, zaten yaralı olan bir adam var. O kadar kalabalığın içinden çıkardı silahı sıktı iki üç el. Al sana başka bir yaralı başka bir şehit. Hatta başka bir sivilin canına mal olabilir. Özel harekat polisleri bu tür olaylar için seçiliyorlar zaten. Naif bir memur o tür olayları kaldıramaz. Bu görüntülerdeki davranışlar belkide gerekli olan bir haldir. Dikkat edin "özel harekat" için konuşuyorum. Yoksa normal şartlarda böyle davranışı da göstermiyorlar. Normal şartlarda bende eleştiririm.
Neyse her görüşe saygım vardır ama Devlet, Polis, Asker konularında oldukça hassasımdır. Bazı çizgileri ayırmak gerekiyor... Kendinize iyi bakın.