Arkadaşlar bizzat ben Hakkari Yüksekovada Van Merkezde birçok yer gezdim harp okulu dönemimde kimse Türk polisine Türk askerine gelipte şu bu demesin.
Türk askerini şehit eden kim..?
Türk polisini seven kim..?
Bazı olaylar var ki bir süre savcılar dahi olaya bakamaz, gazeteciler olayları alır ve öyle bir yansıtırlar ki savaş başlar.
O maaşı evet alıyor ama gecesini gündüzünede katıyor sizin üzerinize hiç bir mermi geldimi..?
Toplu olarak siz timsiniz 10 kişi 100 kişi size saldırmaya çalıştı mı..?
Bunları yaşamadan etmeden lütfen kimse askerimize polisimize yük maaşının hakkını versin yok o kim falan demesin. Gerçekten gazetecilerin haklı olduğuna inanan varsa gitsin o polisin yanına yada BİMER e mesj atsın emin olun ciddi şekilde inceleniyor.
Kimse benim Türk Polisimi Türk Askerimi kötülemesin sonucu ne olursa olsun karşısına çıkarım. Eğer o askerin polisin içindede özür dilerim sayın yönetim şerefsiz var sa devlet onun yine özür dilerim anasını ağlatır.
Ek Olarak:
Helal olsun gerçek bir Türk yorumu cidden beni mutlu ettiniz
Ek Olarak:
Hocam olur mu bizim askerimizi polisimizi kötülemeleri lazım oldu mu hocam hiç :) Türk polisinin erkek olan yanında bunları konuşur :)
Ek Olarak:
Bütün polislerin maaşını sen mi veriyorsun hocam o kadar zengin misin..? Doğudaki o kadar yeşil karta o kadar kaçak elektriğin borcunu Türk halkı ödemek zorunda mı ..?
Ek Olarak:
sana yemin ederimmm Allah şahittir ki ben bir harp okulu öğrencisiyken milletvekilinin yakasına asıldım ve ceza almadım Türk askeri kimseden kormaz hocam
Ek Olarak:
Olur mu hocam Türk " eskeri bizi vürüyor " demezlerse olmaz :)
Ek Olarak: Alın hocam söyleyin o gazetecilere şehidimizin olayınıda anlatsınlar..
http://www.mynet.com/haber/yasam/diyarbakirda-karakola-roketli-saldiri-1-sehit-1962505-1
Yandı bir baba ocağı
Türk askerini şehit eden kim..?
Türk polisini seven kim..?
Bazı olaylar var ki bir süre savcılar dahi olaya bakamaz, gazeteciler olayları alır ve öyle bir yansıtırlar ki savaş başlar.
O maaşı evet alıyor ama gecesini gündüzünede katıyor sizin üzerinize hiç bir mermi geldimi..?
Toplu olarak siz timsiniz 10 kişi 100 kişi size saldırmaya çalıştı mı..?
Bunları yaşamadan etmeden lütfen kimse askerimize polisimize yük maaşının hakkını versin yok o kim falan demesin. Gerçekten gazetecilerin haklı olduğuna inanan varsa gitsin o polisin yanına yada BİMER e mesj atsın emin olun ciddi şekilde inceleniyor.
Kimse benim Türk Polisimi Türk Askerimi kötülemesin sonucu ne olursa olsun karşısına çıkarım. Eğer o askerin polisin içindede özür dilerim sayın yönetim şerefsiz var sa devlet onun yine özür dilerim anasını ağlatır.
Ek Olarak:
Helal olsun gerçek bir Türk yorumu cidden beni mutlu ettiniz
Ek Olarak:
Hocam olur mu bizim askerimizi polisimizi kötülemeleri lazım oldu mu hocam hiç :) Türk polisinin erkek olan yanında bunları konuşur :)
Ek Olarak:
Bütün polislerin maaşını sen mi veriyorsun hocam o kadar zengin misin..? Doğudaki o kadar yeşil karta o kadar kaçak elektriğin borcunu Türk halkı ödemek zorunda mı ..?
Ek Olarak:
sana yemin ederimmm Allah şahittir ki ben bir harp okulu öğrencisiyken milletvekilinin yakasına asıldım ve ceza almadım Türk askeri kimseden kormaz hocam
Ek Olarak:
Olur mu hocam Türk " eskeri bizi vürüyor " demezlerse olmaz :)
Ek Olarak: Alın hocam söyleyin o gazetecilere şehidimizin olayınıda anlatsınlar..
http://www.mynet.com/haber/yasam/diyarbakirda-karakola-roketli-saldiri-1-sehit-1962505-1
Yandı bir baba ocağı
Yazdıklarının ana teması yine kürt düşmanlığı üzerine kurulu. Bana verdiğin cevapta bile aynı bakış açısıyla yazmışsın. Ne yazık ki sandığın düşündüğün gibi kürt değilim, senin dediğin gibi esker bizi vuriyir havasında ise hiç değilim. Mehmet Akif'in soyundanım doğma büyüme de İstanbul'da yaşıyorum
Birileri elektirik faturasını ödemiyor ve bu benim cebimden çıkıyorsa bu elektriği kaçak kullanan kadar kullandıranın buna izin verenin utanmadan tvlerde çaresizce elektirk parası da ödemiyorlar diye liseli kızlar gibi trip atanın suçu değil mi ? Git sök direğini komple sök tesisatı parasını ödemiyorlarsa verme elektirği, ben 2 fatura ödemedim diye gelip kesmeyi biliyorlar batıda yaşıyorum diye günah keçisi benmiyim ? Bunları da söylediğimde siyasi yazıyosun diye 50 kişi şikayet edip konuları sildiriyor ötesini kim yapmış ? Kaç kişi üstüne düşmüş bu konuların benim kadar. Milletin enayisi bizmiyiz ? Ben bunların kaçak elektriğini de ödemek zorunda değilim hakkı olmadan aldıkları yeşilkartı da ödemek zorunda değilim boşa bu memur gibilere verilip karşılığı alınamayan paraları da ödemek zorunda değilim. Şunlar zorunlu askerin tavırları olsa anlarım yeterli eğitimi yok öyle bir ortamda kendini kaybetmiş çocuk ne yapsın derim, bunlar özel harekat polisi bu iş için özel eğitiliyorlar buna fizik taktik psikolojik bir sürü eğitim de dahil. Belli ki disiplinsizlik içindeler ne yaptıklarını unutmuşlar daha bunları zorla orada tutmanın bir mantığı yok, terörle mücadele bitirmek için edilir fakat böyle adamlar bitirmeyi bırak örgüte katılımı artırır. Bölgede yaşananların onda biri benim başıma gelse ne asker tanırım ne devlet tanırım ne polis tanırım. İnsanları böyle örgütün kucağına iterek mi terörle mücadele edilecek 100 sene de geçse bu şekilde kimse bitiremez zaten. Devletin ajansında çalışan muhabire bile saldıracak kadar kendini kaybetmiş bunlar.
Bütün hepsinin maaşını bende vermiyorum sen de vermiyorsun beraber herkes ortaklaşa ödüyoruz, bu ödeyenler arasında akşamları çocuklarına bir ekmeği zor götürenler de var. Ülkede nefes alan herkesin memurlara verilen maaşta hakkı var. Herkes işini yapmak zorunda ötesini yapıyorsa da ceza almak zorunda. İster asker olsun ister polis olsun ister imam olsun ister öğretmen olsun ister doktor olsun benim için farketmez.
İsrail askeri de aynı koşullarda halkı da aynı koşullarda her an ölümle burun buruna yaşıyor ama Filistinlilere yaptıkları en küçük kötü muamelede ortalığı ayağa kaldırıyoruz. Neden ? Çünkü bu yanlış yapılmaması gereken bir şey . Aynı şeyi bizim asker polis yapınca morali bozuktur arkadaşı vurulmuş yok kelle koltukta vs. hep bi bahane üretiyoruz.
Dün başörtüsü eylemlerinde kadınları kızları coplarla dövende bu videodaki adamdı, sebepsiz insanları götürüp öldüren ölüsünü gizleyen de bu adamdı, gezi olaylarında gençleri çocukları öldüren de bu adamdı hepsi aynı adam benim gözümde. Çillerin dokunulmazlık sunduğu çetelerden hiç bir farkları yok .
Allah kimseyi böylelerinin eline düşürmesin. Ben daha bir şey demiyorum.