lostyazilim
tr.link

Yeni bir internet sitesi için yardım lazım.

10 Mesajlar 1.168 Okunma
lstbozum
tr.link

candmrzn candmrzn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Yeni bir internet sitesi açmayı planlıyorum.Sitenin içeriği yerli , yabancı dizilerin,filmlerin konularını, fragmanlarını, imdb puanlarını gösterebilecek bir site olacak.
Sizce tutarmı yoksa başka bir alan üzerinemi yoğunlaşmalıyım. Tutar diyorsanız isim ve tema önerileriniz varmıdır ?

wmaraci
reklam

bome bome İnsanlığı Yitirme ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 15 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
iyi özgün ve tutarlı olan herşey tutar!

gktgolmz gktgolmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 39 / 55
  • Ticaret 6, (%100)
Şimdi hocam imdb varken sizi neden tercih etceklerini bulmamız lazım mesela bu sisteme hangi sinemalarda oynadığını ve anında rezervasyon tarzı bişey eklemeniz lazım ki güncel olarak güncel filmlerde hem googleda üstte çıkın hem insanlar işini görüp sizi tercih etsin eskimiş filmler içinse imdb alışkanlık olmuş bi site bunu değiştirmeniz için güncel sitelerde sizi tercih edip el alışkanlığı kazanmaları lazımdır diye düşünüyorum hocam
SenolK

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

bome adlı üyeden alıntı

iyi özgün ve tutarlı olan herşey tutar!

Haklısınız hocam ama filmlerin konularında nasıl özgün olunabilinirki

Ek Olarak:

gktgolmz adlı üyeden alıntı

Şimdi hocam imdb varken sizi neden tercih etceklerini bulmamız lazım mesela bu sisteme hangi sinemalarda oynadığını ve anında rezervasyon tarzı bişey eklemeniz lazım ki güncel olarak güncel filmlerde hem googleda üstte çıkın hem insanlar işini görüp sizi tercih etsin eskimiş filmler içinse imdb alışkanlık olmuş bi site bunu değiştirmeniz için güncel sitelerde sizi tercih edip el alışkanlığı kazanmaları lazımdır diye düşünüyorum hocam

Evet hocam çok doğru bir konuya parmak bastınız ama şahsrn ben imdb kullanmıyorum tasarımı nedeniyle ve sisteme bir türlü alışamadım. Açmak istediğim sitedede bu konulara dikkat etmeye çalışcam. Sistem basit ve anlaşılır olmalı ve tasarımfa sade ve aradığını bulabilmeli kullanıcı

wmaraci
wmaraci

bome bome İnsanlığı Yitirme ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 15 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
filmler hakkında özgün incelemeler yazdırabilir yada yazabilirsiniz. filmin artı yönleri - yönleri vs tarzında etkileyenleri gibi. yada insanlara bir kaç seçenek sunup oylatabilirsiniz.

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

bome adlı üyeden alıntı

filmler hakkında özgün incelemeler yazdırabilir yada yazabilirsiniz. filmin artı yönleri - yönleri vs tarzında etkileyenleri gibi. yada insanlara bir kaç seçenek sunup oylatabilirsiniz.

Evet hocam aklımdanda tam bu geçiyordu. Teşekkür ederim önerileriniz için

Ganyan Ganyan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Profesyonel Web Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 19 / 10
  • Ticaret 7, (%86)
PM Gönderildi..

LosTTeeN LosTTeeN www.anindahosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Donanım,Yazılım
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)

gktgolmz adlı üyeden alıntı

Reklam dolayısı ile moderetöre bildirildi hocam...

Merhaba,

Bizim işimiz hosting ve şuan arkadaş yeni bir site kuracağını söylemiş herhangi bir link paylaşımı yapılmadı.

Bizi modaratöre bildirmişsiniz çok güzel bende sitenizi yakın takibe aldım akabinde vergi levhasız satış yaptığınız için Maliyeye bildireceğim.

++++ olarak

Yersağlayıcı listesinde adınızında yer almaması nedeni ile www.tib.gov.tr yede Pazartesi günü mail ve telefon ile bildirileceksiniz. Yeni çıkan yasa gereği 10 bin Türk lirası ila 100 bin Türk lirası arasında para cezası almanızda büyük olasılıklar arasındadır.

Sitenizdeki temanın warez olması neden ile gerekli bildiri Whmcslab Ali beye yapılacaktır.

Bitmedi WHMCS lisansınız olmaığı için WHMCS ye ticket ile bildiriyorum mutlaka alan adınızı kara listeye alacaklar ve sitenizin barınmakta olduğu marsbil.com'ada abuse göndereceklerdir.

Saygılar.
oguzhan

kişi bu mesajı beğendi.

gktgolmz gktgolmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 39 / 55
  • Ticaret 6, (%100)

LosTTeeN adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Bizim işimiz hosting ve şuan arkadaş yeni bir site kuracağını söylemiş herhangi bir link paylaşımı yapılmadı.

Bizi modaratöre bildirmişsiniz çok güzel bende sitenizi yakın takibe aldım akabinde vergi levhasız satış yaptığınız için Maliyeye bildireceğim.

++++ olarak

Yersağlayıcı listesinde adınızında yer almaması nedeni ile www.tib.gov.tr yede Pazartesi günü mail ve telefon ile bildirileceksiniz. Yeni çıkan yasa gereği 10 bin Türk lirası ila 100 bin Türk lirası arasında para cezası almanızda büyük olasılıklar arasındadır.

Sitenizdeki temanın warez olması neden ile gerekli bildiri Whmcslab Ali beye yapılacaktır.

Bitmedi WHMCS lisansınız olmaığı için WHMCS ye ticket ile bildiriyorum mutlaka alan adınızı kara listeye alacaklar ve sitenizin barınmakta olduğu marsbil.com'ada abuse göndereceklerdir.

Saygılar.

Sağolun hocam fakat ben geçen gün bilişim işleri yüzünden değilde saçma bir konuya yazı yazdığım için bildirildim ve ban yedim reklam yapmak ban sebebi forumda benim suçum neydi hocam ? Ayrıca sitemden satış yapmıyorum hocam daha çok ücretsiz hosting ihtiyaçlarını karşılıyorum arkadaşların forumda konularımda görebilirsinz

• Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 13 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyu baltalamassanız sevinirim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al