-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Designer & Adwords
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özellikleri;
Marka: dell
Model: studio 1558
Arkadaslar merhaba sorunum iki ay once ilk kez meydana gelmeye basladi. Once bilgisayarda İnternet uzerinden video izlerken ara sıra kendiliğinden kapanmaya basladi. Fani temizlenmesi gerekiyor diye düşündüm en basta neyse bu sorun son bes gundur ust üste tekerrür etmeye başlayınca bende servise getirdim. Garantisi yok diye tanıdık bir donanımci arkadasa sorunu anlatıp verdim. Laptopun icini açtı baktı tertip fanlar calisiyor ama ısınma sorunu var video izlerken 80 dereceyi geciyor. Cipinde arza var tamir edilecek dedi eyvallah dedim. Neyse cipi tamir etti aldım laptopu bir gun boyunca sorunsuz kullandım, cok iyi çalıştı ama yine bugun surekli kendiliğinden kapanıyor pc hatta video bile açamıyorum internette bir sayfada takilirken bile kapanıyor Öyle ki suan bu sorunumu telefondan yazmak zorundayım. Allah askına arkadaslar ne olucak simdi bu tertemiz bilgisayar niye kendiliğinden kapanıyor gözünüzü seveyim bir sey onerin bu sorunun önüne geceyim artık.
dagmehmetali@yandex.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
İşlemci performansını düşürün birde altına laptop soğutucu alın sorun muhtemelen düzelir.
Eğer cihazınıza virüs bulaştıysa oda cihazı full performansta kullandırıyordur böylece ısınıp kapanıyordur format atmanızı da öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Designer & Adwords
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tesekkur ederim bunları deneyeceğim
dagmehmetali@yandex.com
Hawk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dell markalarda genellikle bu sorun bende aynı sorunu yaşıyodum, bilgisayarıma format attım şuanda 0 kasma denebilecek kadar az ve kapanma sorunu yok.
Virüs bulaşmış ise ilk önce bir virüs programı ile taratıp,(Esed Nod32) worm gibi tehdit eden virüsler bulaşmışsa önerim ComboFixdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fan kirlenmiştir herhangi bir oto yıkamacıda kompresör kullanarak (15-20 CM mesafeden ) temizleyin sorun kalmayacaktır
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aynı sorun bende de var, video izlerken veya yüksek kalitedeki oyun oynarken aniden kapanıyor; tekrar açmak istediğimde ise sıcaklığından dolayı açılmıyor. Sarjını çekiyorum 5 dakika sonra tekrar açıyorum, soğutucu alırsanız sorun kesinlikle çözülecektir.
##