-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:))))))))
Ek Olarak:
ysnbulut adlı üyeden alıntı
bulamazsın da hadi buldun diyelim bişey ekletmek yada düzenletmek istesen napıcan :) adam bulamazsın heralde
o zaman almayayım bari peki .php ile yazılmış özel script varmı?
yani yazdıra bilirmiyim
Sağlık ve başarı dileklerimle, volkan özdemir.
telefon : 0505 110 56 12
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ysnbulut adlı üyeden alıntı
Yazdırsanda aynışey olucak hiçbi zaman bi wp gibi veya açık kaynaklı bir sistem gibi kullanışlı ve hatasız yada geliştirilebilir olmuyacak bence mantıksız olur..
İlla wp den sıkıldım diyorsan ki ben hayatımda wp kullanmadım :D başka bişeyler dene mesela python dene nasıl kurarsın naparsın bilmem ama php de olmasın diyosan şu sıralar python aldı başını gidiyor yani
Örneğin : Django python ile yazılmış sanırsam :) githubdan araştırabilirsin bu tarz yeni şeyleri
olur, bakayım çok teşekkür ederim değerli vaktinizi benimle paylaştığınız için çok sağolun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam ben php nin önünde olduğunu iddia etmedim.Lakin dediğiniz kadar değil.
"bulamazsın da hadi buldun diyelim bişey ekletmek yada düzenletmek istesen napıcan adam bulamazsın heralde"
Bu cümle bariz bir şekilde piyasada aspx diye bir şey yok demektir.Piyasada ki çoğu site php olabilir ama gerçekten kayde değer aspx siteler var.Devlet siteleri, banka sistemleri, ihs gibi hosting firmaları...Yani demek istediğim sizin işiniz düşmemiş asp.net için bir kaynak aramamışsınız.En barizi bu forumdan bahsetmişsiniz o zaman madem o kadar kısıtlı imkanlar vardı da bu forumda ki ASP.NET kategorisinde ki 150 den fazla konunun nereden geldiğini sorarım? Ayrıca verdiğiniz tabloya bakarsak ASP.NET ile site yazarken c# dilini tercih ettiğimi düşünürsek yine tartışılabilir bir konu oluyor.php'nin daha yaygın olduğu iddianıza hükmen bende katılıyorum lakin asp.net için ölmüş, bitmiş el uzatabilecek kimse yok şeklinde ki görüşlerinize ne yazık ki katılmıyorum.Saygılarımla...
1 kişi bu mesajı beğendi.
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Asp.net ile ilgili arkadaşların dediği gibi oldukça fazla kaynak var. Wordpress den sıkıldıysanız eğer drupal, joomla vs. Onlarca scripti var ayrıca asp. Net ile yazılan script de revize edilebilir yani açık kaynak olabilir. Wmaraci.com adresinde php den bahsediliyor diye de Asp.net popüler değil demek anlamsız olur. Asp. Net bir çatıdır. Birden fazla programlama dilini, teknolojiyi aynı anda kullanabileceğiniz bir çatı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekür ederek merhaba diyorum
arkadaşlarım mesela benim çalıştığım şirketin blogu var ama persönelin yazı yazacağı şirket içi blog bu blog aspx ile yazılmış bende dedimki böyle bir blogum olsun hakikaten .php'den sıkıldım ya örneğin wordpresste istediğimi yapamadım bu nedenlede eklenti özelliği olmayan sade türkce bir blog scripti arıyorum
yani eklenti yükleme özelliği olmasın sade bir teması olsun sayfa oluşturma ve blog kategorileri olsun blog yazı ekleme özelliği olsun benim için yeterli aslında
bu kadar wordpress'e bakıyorum ikide bir güncellleme geliyor onu yükle bunu kaldır bıktım yani
güncelleme panelini falan kaldırıp sade bir blog'a çevirsem süper olacak ama onuda yapamıyorum
sözde açık kaynaklı ama biz üzerinde bir değişiklik yapamıyoruz
onun için güzel bir blog yazdırmak istiyorum keşke içinizden biri bunu yapsa varya 100 t.l ayırdım bu iş için veririm helali hoş olsun.