erkantoper adlı üyeden alıntı

Siteniz daha çok toy (Domain yaşınız 1 aylık). Konuda yazdıklarımı uygulayarak devam edin ve biraz zaman verin sabırlı olun . Ard arda başvurudan kaçının . Yeni temiz bir mail alın onaylayın herşeyini daha sonra bunun üzerine g+ ve webmaster tools açıp siteniz için kullanın araçları kullanın birazda zaman geçtikten sonra tekrar başvurun . Özgünlüğü ve güncelliği kaybetmeyin.

Domain yaşı gibi bahaneler mi sebep oluyor bu Politika hatasına ? Yani domain yeniyse Google Politikaları'na uyumlu olmuyor mu :/ Yanlış anlamayın size karşı yapmış olduğum bir saygısızlık değil bu, ancak Politikaları içerisinde "domain yaşı 5 aylık olmayan alan adları için adsense yayınlanamaz" gibi bir ibare getirmeleri lazım. Bahaneleri bile hiç hoş değil :/ Reklam'ın tekeli olan bu firmaya, Yandex gibi bir rakip gerekli.Bu arada g+, facebook vb. sosyal kanallarda sayfa açtım, sosyal medya ile aynı anda paylaşımlarım oluyor, açtığım ilk gün analytics ve webmaster toolsu hallettim (bing ve yandex de dahil) İnanın çok saçma gelmeye başladı yapılanlar. Öyle siteler görüyorum ki, 2 adet yazı ile onaylanan, 4-5 tane reklamı aynı sayfada olan, crack, hile paylaşımı yapan. Bunlar politika için ihlal sebebi değil, domain yaşı politika ihlali sebebi... Gerçekten çoook trajikomik....
Son olarak *** üzerinden bir arkadaştan ücretli yardım alıyorum. Umarım o halledebilir...