selimcayir adlı üyeden alıntı

Gerçekten adsenseye karşı agresif bir tutum içerisine girmeye başladım. Dediğiniz gibi elimden geldiğince gördüğüm ihlalleri adsense'ye bildiriyorum. Politikaların içerisinde dediğiniz gibi bir maddeye rastlamadım. Eğer böyle bir madde varsa, bekleyeceğim. Ücretli olarak yardımcı olan arkadaş, dediğiniz gibi bir işe kalkışmaması için, öncesinde konuştuk ve bilgilerimi aldı. Domain yaşı 1 aylık olup alan siteler de var. Ben artık adsensenin "adam kayırdığına" veya "bugün 10 tane site onaylayalım, gerisine Politika ihlali yazıp yollayalım" dediğini düşünüyorum. 2.si daha muhtemel tabii :) Ne kadar arz, o kadar talep.Ücretli yardım da işe yaramazsa 2 ay beklemeyi düşünüyorum...
Bu arada yardımınız için teşekkür ettim mi bilmiyorum, teşekkür ederim. Adam yerine koyup, yorum yapmanız dahi önemlidir benim için...

est. hocam agresif olduğunuzu söyleme sebebim ise sakın yanlış anlamayın size karşı iyi niyetimden dolayı sadece biraz daha sakin sabırlı olun bende bundan 3 yıl önce adsense çalışanlarının benim başvurularıma bakıp bakıp güldüklerini ve biraz bekleyelimde onaylancaksansın dediklerini düşünüyordum :D