Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı

Samimi konuşmak gerekirse bırakın bu işleri , bilenler yapsın . Herkes kendini birşeyler yapacak diye madara ediyor . Bunca webmaster sitesi varken niye sizi seçelim ?

Burada samimiyet var,
Burada eşitlik var,
Burada yenilik var,
Burada daha böyle sayılacak birçok + varken sizi niye tercih edelim ?

Böyle her geçen gün webmaster siteleri açılıyor ,çoğunda wmaraci kopyası yapılıyor. Bence Türkiye'de ki WebMaster kavramının kalitesini düşürmekten başka birşey deği bu.

Merhaba Forum sahibi 3 kişi daha önceden bu tarz projelerde yar almış birisi ben daha önceden googlede webmaster forumu kelimesinde ilk sayfada çıkan bir forumun sahibiydim. Bizde biliriz forumun tutulması için 12,13 yaşındaki çocuklara abi lafı dinletmeyi , o forumdan bu forumdan konu açtırmaıyı bizimde amacımız saydıklarınız sayılır. Peki birçok webmaster forumu varken neden wmaraci açıldı? Bi insan neden neslini devam ettirir ? Birde böyle düşünelim. Belki yeni ortamlara girmek isteyen arkadaşlar vardır ve bizde aynı kalitede bir forum olduğumuzud düşünerek arkadaşları foruma davet ediyoruz. Varsa bir eksiğimiz tamamlayalım diyoruz.
Ve biz hiçbir masraftan kaçınmadık domain sunucu vbulletin lisans script tema eklenti bunların fiyatarı yeni bir başlangıç için gerçekten çok fazla bir miktara geliyor. Gerekenleri satın aldık diğerlerini kendimiz yazdık var olanları geliştirdik. Bizde bilirdik godaddy 'den 3-5 Tl ye domain alıp 3-5 liraya bi firmadan host alıp lisansız vbulletin veya mybb kurup webmaster forumuyuz demeyi ancak bizim niyetimiz ciddi :)
Sounuz için teşekür ederim sizleride foruma beklerim :)