wmanaliz adlı üyeden alıntı

Merhaba Forum sahibi 3 kişi daha önceden bu tarz projelerde yar almış birisi ben daha önceden googlede webmaster forumu kelimesinde ilk sayfada çıkan bir forumun sahibiydim. Bizde biliriz forumun tutulması için 12,13 yaşındaki çocuklara abi lafı dinletmeyi , o forumdan bu forumdan konu açtırmaıyı bizimde amacımız saydıklarınız sayılır. Peki birçok webmaster forumu varken neden wmaraci açıldı? Bi insan neden neslini devam ettirir ? Birde böyle düşünelim. Belki yeni ortamlara girmek isteyen arkadaşlar vardır ve bizde aynı kalitede bir forum olduğumuzud düşünerek arkadaşları foruma davet ediyoruz. Varsa bir eksiğimiz tamamlayalım diyoruz.
Ve biz hiçbir masraftan kaçınmadık domain sunucu vbulletin lisans script tema eklenti bunların fiyatarı yeni bir başlangıç için gerçekten çok fazla bir miktara geliyor. Gerekenleri satın aldık diğerlerini kendimiz yazdık var olanları geliştirdik. Bizde bilirdik godaddy 'den 3-5 Tl ye domain alıp 3-5 liraya bi firmadan host alıp lisansız vbulletin veya mybb kurup webmaster forumuyuz demeyi ancak bizim niyetimiz ciddi :)
Sounuz için teşekür ederim sizleride foruma beklerim :)

Sitenizi inceledim .Ben Webmaster oldugumu düşünmüyorum ancak Webmasterin bilmesi gerektiği şeyleri bilirim.

En basit ;

Gereksiz CSS dosyaları var,
Gereksiz JS dosyaları var,
Gereksiz html kodlamaları var bunları neden temizlemiyorsunuz ? Sizin gerçekten yaptıgınız bir kısım göremedim ben tamamıyla düzenleme sistem.

Kendimiz yazdık dediğiniz kısımlar nereler merak ediyorum site ve sistem açısında size özgün olan kısım nere ? Analiz kısmıını yanlıs hatırlamıyorsam bir yerde daha görmüstüm.