lostyazilim
tr.link

1 Bayan 1 Erkek / Challenge - Meydan okuma / Yarışma kanalı

7 Mesajlar 1.675 Okunma
lstbozum
tr.link

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
Bir kız arkadaşım var (sevgilim değil, ekip arkadaşım) 2 kişi meydan okumalı bir kanal açacağız. Logo, kamera, ortam ve fonlar şık, sade ve güzel olacak. Kaliteli montaj olacak. Kız arkadaş 18-19 yanda, ben ise 20 yaşındayım. Üniversiteye bir sene daha hazırlanacağız, belki ileride (6 ay sonra) harçlığımızı bu kanaldan çıkartırız diye düşünüyorum.

Konu ise, her videoda başka bir meydan okuma yapacağız birbirimize, bilirsiniz challenge olayı.

Örnek: En çok MİNT yeme yarışması.Aklınızda salyalar, kapanan gözler ve biraz çığılık, birazda koşan insanlar canlandırmanız zor olmamıştır.

Şu abimiz oluyor:

Gibi meydan okumalar yapacağız, tamamen acımasız, büyük cezaların olduğu yarışmalar. Yani mint yemek yarışma, cezasıda örneğin elektrikli çakmağa basmak olucak. Veya kötü bir şey yapmak bilemiyorum.

Kitle biz azimli bir şekilde ürettikçe illaki oluşur diye düşünüyorum, peki siz ne düşünüyorsunuz bu yolda bizi destekler misiniz, bu şekilde bir içerik üreten kanalı izler misiniz?

Konu 2 forumda olmak üzere multidir. Acil görüş ve öneriye ihtiyacımız var.

Siz söylemeden şunları ben söyleyeylim:

Bu tür kanallar evet var, ever çok iyi yapanlar var. Fakat yeni yüzler her zaman izlenir diye tahmin ediyorum ki tamamen bunun üzerine kurulu bir kanal olacak ve acımasız olacağız. Size bu noktada danışmam gerekiyor işte, yapalım mı?

Değerli yorumlarınızı gündüz okuyabileceğim, hayırlı geceler.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
reklam

Legoo Legoo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Back-End Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 11 / 17
  • Ticaret 9, (%89)
Neden olmasın, ama acımasız olayını iyice altını cızmıssın piskoatlıga gerek olmadan her yas grubunun ızledıgını dusunerek yaparsanız sahsen merakla ızler takıp ederım
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Tabi ki iyi bir kanal her zaman tutulur işinizi iy yapar eğlendirir ve izlettirirseniz kendinizi neden olmasın. Yanlış anlama ama bayan arkadaş video altında ki yorumlara hazırlıklı olsun, yani bir şekilde vucüdundan tut da bilmem neresine kadar yorum yapan tonla sapık ruhlu insan var bunlar moral bozmazsa siler devam ederseniz bence yapın derim. Başarılar
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)
Konsept ve sunum olursa emek verilen her kanal tutulur hocam. 2videodan sonra of bak izlenmiyor diyip kanalı kapatmazsanız.
CezaLet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Legoo adlı üyeden alıntı

Neden olmasın, ama acımasız olayını iyice altını cızmıssın piskoatlıga gerek olmadan her yas grubunun ızledıgını dusunerek yaparsanız sahsen merakla ızler takıp ederım

Acımasız derken yani arkadaş kız diye narin davranmayacak o anlamda :D Teşekkürler destek için.

erekaone adlı üyeden alıntı

Tabi ki iyi bir kanal her zaman tutulur işinizi iy yapar eğlendirir ve izlettirirseniz kendinizi neden olmasın. Yanlış anlama ama bayan arkadaş video altında ki yorumlara hazırlıklı olsun, yani bir şekilde vucüdundan tut da bilmem neresine kadar yorum yapan tonla sapık ruhlu insan var bunlar moral bozmazsa siler devam ederseniz bence yapın derim. Başarılar

Evet şu yorum olayı. Kesinlikle olacaktır o kaçınılmaz bir şey.Ama ben üstesinden gelebilirim, pc başında olacağım için bütün yıl temizlemek sorun olmayacaktır. Arkadaşta bunları biliyor konuştum, tüm detayı anlattım hocam. Çok hevesli ve hiç geri adım atıcak bir cümle kurmadı. Çok güzel yorumlar geliyor çok seviniyoruz. Teşekkürler.

riko adlı üyeden alıntı

Konsept ve sunum olursa emek verilen her kanal tutulur hocam. 2videodan sonra of bak izlenmiyor diyip kanalı kapatmazsanız.

2 Videodan sonra sıkılma olayı herkesin düşmanı, ben değil belki ama kız arkadaşa buı işleri daha önce hiç yapmadığı için pek güvenemiyorum o konuda, en az 1-2 ay idare eder o ondan sonra ne yapar bilemiyorum ama onun yerine geçecek bir sürü kız arkadaş var çünkü bir tiyatro ekibim var. Aynı zamanda zaten o ekipten sürekli konuk alacağız ben devam ederim fakat yanımdaki kişiler değişebilir :) Samimi bir ortam olsun istiyorum, teşekkür ederim olumlu yorumunuz için.

Yorumları okumaya devam ediyorum.
riko

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

Backlinkci Backlinkci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Profesyonel Seo Danışmanı
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 175 / 133
  • Ticaret 90, (%98)
Bu tarz kanalların tutulma faktörünü belirleyen en önemli 2 şey "konu" ve "doğallıktır"

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Backlinkci adlı üyeden alıntı

Bu tarz kanalların tutulma faktörünü belirleyen en önemli 2 şey "konu" ve "doğallıktır"

Konu derken konseptimiz belli konuda yazdığım gibi, konu ise klasik challenge videolarından farklı olarak daha özgün şeyler için düşüneceğiz. Bunu kastettiniz galiba.

Doğallık ise 1. madde bizim için, tiyatrocu olduğumuz için samimiyetten ödün vermeyeceğiz, zaten bizi izleten şey bu olacaktır ona eminiz :)

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al