Bir kız arkadaşım var (sevgilim değil, ekip arkadaşım) 2 kişi meydan okumalı bir kanal açacağız. Logo, kamera, ortam ve fonlar şık, sade ve güzel olacak. Kaliteli montaj olacak. Kız arkadaş 18-19 yanda, ben ise 20 yaşındayım. Üniversiteye bir sene daha hazırlanacağız, belki ileride (6 ay sonra) harçlığımızı bu kanaldan çıkartırız diye düşünüyorum.
Konu ise, her videoda başka bir meydan okuma yapacağız birbirimize, bilirsiniz challenge olayı.
Örnek: En çok MİNT yeme yarışması.Aklınızda salyalar, kapanan gözler ve biraz çığılık, birazda koşan insanlar canlandırmanız zor olmamıştır.
Şu abimiz oluyor:
Gibi meydan okumalar yapacağız, tamamen acımasız, büyük cezaların olduğu yarışmalar. Yani mint yemek yarışma, cezasıda örneğin elektrikli çakmağa basmak olucak. Veya kötü bir şey yapmak bilemiyorum.
Kitle biz azimli bir şekilde ürettikçe illaki oluşur diye düşünüyorum, peki siz ne düşünüyorsunuz bu yolda bizi destekler misiniz, bu şekilde bir içerik üreten kanalı izler misiniz?
Konu 2 forumda olmak üzere multidir. Acil görüş ve öneriye ihtiyacımız var.
Siz söylemeden şunları ben söyleyeylim:
Bu tür kanallar evet var, ever çok iyi yapanlar var. Fakat yeni yüzler her zaman izlenir diye tahmin ediyorum ki tamamen bunun üzerine kurulu bir kanal olacak ve acımasız olacağız. Size bu noktada danışmam gerekiyor işte, yapalım mı?
Değerli yorumlarınızı gündüz okuyabileceğim, hayırlı geceler.