Legoo adlı üyeden alıntı

Neden olmasın, ama acımasız olayını iyice altını cızmıssın piskoatlıga gerek olmadan her yas grubunun ızledıgını dusunerek yaparsanız sahsen merakla ızler takıp ederım

Acımasız derken yani arkadaş kız diye narin davranmayacak o anlamda :D Teşekkürler destek için.

erekaone adlı üyeden alıntı

Tabi ki iyi bir kanal her zaman tutulur işinizi iy yapar eğlendirir ve izlettirirseniz kendinizi neden olmasın. Yanlış anlama ama bayan arkadaş video altında ki yorumlara hazırlıklı olsun, yani bir şekilde vucüdundan tut da bilmem neresine kadar yorum yapan tonla sapık ruhlu insan var bunlar moral bozmazsa siler devam ederseniz bence yapın derim. Başarılar

Evet şu yorum olayı. Kesinlikle olacaktır o kaçınılmaz bir şey.Ama ben üstesinden gelebilirim, pc başında olacağım için bütün yıl temizlemek sorun olmayacaktır. Arkadaşta bunları biliyor konuştum, tüm detayı anlattım hocam. Çok hevesli ve hiç geri adım atıcak bir cümle kurmadı. Çok güzel yorumlar geliyor çok seviniyoruz. Teşekkürler.

riko adlı üyeden alıntı

Konsept ve sunum olursa emek verilen her kanal tutulur hocam. 2videodan sonra of bak izlenmiyor diyip kanalı kapatmazsanız.

2 Videodan sonra sıkılma olayı herkesin düşmanı, ben değil belki ama kız arkadaşa buı işleri daha önce hiç yapmadığı için pek güvenemiyorum o konuda, en az 1-2 ay idare eder o ondan sonra ne yapar bilemiyorum ama onun yerine geçecek bir sürü kız arkadaş var çünkü bir tiyatro ekibim var. Aynı zamanda zaten o ekipten sürekli konuk alacağız ben devam ederim fakat yanımdaki kişiler değişebilir :) Samimi bir ortam olsun istiyorum, teşekkür ederim olumlu yorumunuz için.

Yorumları okumaya devam ediyorum.