lostyazilim

WM.TC - Tuhaf Webmaster Sözlüğü [Fikir ve Tavsiye]

12 Mesajlar 2.031 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HaziranGeceleri HaziranGeceleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Asp.net Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar Sevgili WMARACI Sakinleri,

Bilindiği üzere webmasterlar günümüzde oldukça fazla, Bunun akabinde 2 projemin 1 tanesi olan tamamı 4 harf http ile başa baş giden domainime, soru cevap sistemi kurmuş bulunmaktayım. Nedir ne işe yarar? Webmaster forumu diyince wmaracı ile yarışmak söz konusu bile değil. O yüzden direkt alana forum kurmak istemedim. İnsanların hızlı cevap alıp verebiliceği sağlıklı ve doğru içeriklerin olucagı bir sistem hedefledim. Atıyorum donanım sorununuz var shttps://wmaraci.com/forum/yeni-baslayanlar.htmlisteme üye olup sorunuzu dile getiriyorsunuz daha önce o sorunla karşılaşıp çözümünü bilen birisi hızlı ve etkili bir biçimde sorunuzun altına dönüş yapıyor ve sizde sorunuzu çözebildiyseniz o cevabı çözüm olarak işaretliyorsunuz peşinizden gelecek diğer kullanıcılara ışık tutmuş oluyorsunuz. Sistemimizde şuan da kategoriler ve alt kategoriler oldukça fazla artmayada devam etmekte. Sizden ricam sisteme üye olmanız yada soru sormanız değil. Sadece fikir ve önerilerinizi beklemekteyim. Saygılarımla.

Proje İstatistiği : % 65 Tamamlandı.

Not: Fikir ve önerilerinizle yeni başladığımız projemizin ilerlemesinde katkıda bulunabilirsiniz.

Proje Linki : WM.TC BİR WEB MASTER SÖZLÜĞÜDÜR!

2 Adet Logo Çalışması Yaptım Kuyruklumu Kuyruksuzmu :D

Hadi Gidelim Osman! :rolleyes:
Epicurus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

karmixs karmixs Sana ne Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle hayırlı olsun . bence kuyruklu :D ve kayıt oldum başarılarınızın devamını diliyorum.

• Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

karmixs adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı olsun . bence kuyruklu :D ve kayıt oldum başarılarınızın devamını diliyorum.

Teşekkürler hocam inşallah kuyruklu benimde hoşuma gitti :) Burnundan dumanda çıkartıcaktımda zamanla artık :D

• Üyelik 20.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

HaziranGeceleri adlı üyeden alıntı

Teşekkürler hocam inşallah kuyruklu benimde hoşuma gitti :) Burnundan dumanda çıkartıcaktımda zamanla artık :D

bu aralar wm forumları artı hayırdır inşallah ve logo'larda da bir hareketlilik söz konusu bakalım :D güzel olur tabii ki

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

karmixs adlı üyeden alıntı

bu aralar wm forumları artı hayırdır inşallah ve logo'larda da bir hareketlilik söz konusu bakalım :D güzel olur tabii ki

Hocam aslında benim olayım farklıydı. forum işin içinde yoktu. ancak arka planda google için index amaçlı yer kaplıcak bir sistem kurmak istedim. Normalde sadece sözlük yapacaktım. Ancak çok tavsiye geldi. Forum aç index kas gibisinden. Bende kullanıcıları dinledim. Hakkımızda hayırlısı varsa kaderimiz yaşarız yoksa GG Web :)

• Üyelik 20.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

HaziranGeceleri adlı üyeden alıntı

Hocam aslında benim olayım farklıydı. forum işin içinde yoktu. ancak arka planda google için index amaçlı yer kaplıcak bir sistem kurmak istedim. Normalde sadece sözlük yapacaktım. Ancak çok tavsiye geldi. Forum aç index kas gibisinden. Bende kullanıcıları dinledim. Hakkımızda hayırlısı varsa kaderimiz yaşarız yoksa GG Web :)

iyi yapmışsın hocam tekrar başarılar dilerim :D

W1L3D4 W1L3D4 İşsizi İşsizin İşsassız.. Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 8 / 89
  • Ticaret 15, (%93)
valla aylar sonra wpye benzemeyen tasarımlı bir site gördüm proje olarak helal hocam olay budur ya bıktım şu her önüme gelen siteye girdiğimde wordpress tasarımı kullanan asp php sitelerden başarılar dilerim.

• Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

W1L3D4 adlı üyeden alıntı

valla aylar sonra wpye benzemeyen tasarımlı bir site gördüm proje olarak helal hocam olay budur ya bıktım şu her önüme gelen siteye girdiğimde wordpress tasarımı kullanan asp php sitelerden başarılar dilerim.

Teşekkürler hocam güzel düşüncelerinizden dolayı desteğinizi bekliyoruz. :rolleyes:

Epicurus Epicurus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Makina Ressamlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Harika gözüküyor hocam! Cidden beğendim uzun zamandır bir sistemi bu kadar beğeniyorum. Ancak İçerik sağlam olmalı google dan iyi index yemeniz lazım yoksa aktif olarak kullanmaz kimse.

• Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Epicurus adlı üyeden alıntı

Harika gözüküyor hocam! Cidden beğendim uzun zamandır bir sistemi bu kadar beğeniyorum. Ancak İçerik sağlam olmalı google dan iyi index yemeniz lazım yoksa aktif olarak kullanmaz kimse.

Teşekkürler hocam :)

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al