sovetski adlı üyeden alıntı
Kakarotto , çok sağol kardeşim çok doğru söyledin zaten birisi tasarım yaptırıp demo isteyince demoyu vermeye korkuyor insan, tasarımı çalıp ödeme yapmayacağı ne belli diye..
Scripti yaparken bile zor oluyor bitirince "ay ben bunu sevmedim" diye laflara göre para ödememek haksızlık en azından zahmetin parasını ödemeli.
Dediklerini yazdım bi kenara
Tasarımlarda TeamViewer ile bağlanıp hallederim ya da video şeklinde gönderirim.
Benim bilgisayarımda gezsin o kadar gezmek istiyorsa. :)
İşte bu "ayy ben bunu sevmedim" işi olmaması için her şeyi başta kararlaştırmalısınız. Bir ara adamın birine script yapmıştım, "bana bir liste hazırla, listede olan her şeyi yapacağım" dedim ve buna fiyat biçtim. Adam listeyi hazırladı eyvallah, script bittikten sonra "niye şu yok, niye bu yok" diyor. Dedim listede istemedin sen bunları, bu sefer de "ee şimdi yap, o kadar para verdik" diyordu. Ben adamın hazırladığı listeye göre fiyat biçiyorum, o sonradan beleşe yaptırmaya kalkıyor. Sonuç olarak para vermediği ve ukala bir üslup takındığı için son istediklerini yapmadım. "Rica etseydi" ücretsiz de o son istediklerini yapardım.
Ben mesela script yaptığım kişilere belli başlı günlerde scriptin önizlemesini gönderip, değişmesini istediğiniz yer varsa şimdi söyleyin diyordum. Sağolsunlar bir tanesi hariç problem çıkmadı.