-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Herkese hayırlı geceler, şuan Türk oyun platformu kurmaktayım ve yazılımını kendim yapıyorum.
İlk olarak hazır oyun scriptleri kurmayı düşünüyorum, onlar bitince mmoprg oyunlar kuracağım daha sonra kendim web tabanlı oyun kodlamaya başlamayı düşünüyorum.
Şuan neredeyse yarısı bitti, sizlerinde görüşünü almak istedim. onlinegametr.com
Hani siz bir oyuncu gözü ile bakın, olmasını istediğiniz şeyler? Neler eksik? Ne olsa güzel olurdu gibi yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle konuyu gece açtım, alakasız yorum atan olmaz diye düşünüyorum :)
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Tasarım çok vasat, ücretli satılan tasarımları kullanmayı dene. Ek olarak sitende PayPal Al - Sat gibi işlemlerin yapıldığını gördüm. Şahsen ben siteni anlamadım dostum öyle diyeyim. Domain seçimin de çok kötü. Gayet açık konuşurum üzülme sakın. Oyun ile ilgili konularda bana danışabilirsin bu arada.
Şuan da bizim Neoyun adı altında battlelog tarzında bir projemiz bulunmakta. Tek bir site üzerinden 3-4 oyuna birden erişim sağlanalabilen bir sistem. Ek olarak içinde profil sistemi, fotoğraf paylaşımı, entegreli kendi kodladığımız forum gibi şeyler olacak. Proje hakkında detayları da istersen gönderebilirim.
BT1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
1** 1**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Site toplama bilgisayar gibi olmuş hocam.Duyuru kısmı başka bir scripte bağlı.Ana sayfa zaten almış başını gidiyor.Hakkımızda kısmının ne olduğu belli değil.Site içinde farklı scriptler birbirine bağlı.Duyuru sistemini sanırsam başka scripte bağlı muhtemelen admin paneli vardır bundan dolayı böyle bir yol çizmişsiniz fakat duyuru sistemini ana sayfaya entergeleyip ana sayfadaki tasarımı geliştirmenizi öneririm.Ana sayfada sağ blok kısmını geliştirebilirsiniz css ve html ile.Header bölümünde ki menüleri css ile geliştirip daha güzel bir görünüm katabilirsiniz.Footer yok sağlam güzel bir footer yapmalısınız.Benim görüşüm şekilde. :)