BerkayTosun adlı üyeden alıntı

Site toplama bilgisayar gibi olmuş hocam.Duyuru kısmı başka bir scripte bağlı.Ana sayfa zaten almış başını gidiyor.Hakkımızda kısmının ne olduğu belli değil.Site içinde farklı scriptler birbirine bağlı.Duyuru sistemini sanırsam başka scripte bağlı muhtemelen admin paneli vardır bundan dolayı böyle bir yol çizmişsiniz fakat duyuru sistemini ana sayfaya entergeleyip ana sayfadaki tasarımı geliştirmenizi öneririm.Ana sayfada sağ blok kısmını geliştirebilirsiniz css ve html ile.Header bölümünde ki menüleri css ile geliştirip daha güzel bir görünüm katabilirsiniz.Footer yok sağlam güzel bir footer yapmalısınız.Benim görüşüm şekilde. :)

Benim düşündüğüm şey ilk başta fazla özen göstermeden başlarım hocam, aynen dediğiniz gibi admin paneli var diye duyuru orda ancak entegre edeceğim zaten tamamlanmış durumda değil zaten şuan. Daha çok şey lazım olduğunu biliyorum. Neyse; önce çok iyi bir tasarım yapmamayı düşünüyorum. İşte bakım saatleri olacak o saatlerde küçük küçük tasarım değişiklikleri yapacağım. Güncelleme gibi olacak yani :)