Edip Yüksel dediğin adam hakkında ne kadar bilgin var kaç yıldır tanıyorsun da fenomen olmak için dini istismar ediyor diyecek kadar şaşırıyorsun ? Bir araştır bakalım bu adam kimmiş neciymiş ne iş görürmüş hayatı ne üzerine harcanmış.
Sakal bırakıp el etek öptürmediği karşısında babası yaşında insanları saygı duruşunda bekletmediği eğmediği için mi dini istismar ediyor ? Yoksa bu söylenen rezillikleri yapanlar mı istismar ediyor ?
Uydurma hadislerin arkasına saklanıp ayetleri saptırmadığı için mi zoruna gitti bu adam ? Ya da eteklerini öptüğünüz birilerine üçkağıtçı dediği için mi ?
Ben bu adamın dini istismar ettiğini hiç görmedim, görüşleri tartışmalı bile olsa yıllardır araştırır kitap yazar, doğru bildiğini söyler, şu ülkede inancı uğruna bedel ödemiş sayılı insandan biridir. Aptal saptal fenomen olmak gibi de bir derdi yok zaten islami tabandan gelen 40-50 yaş bu adamı bilmeyen tanımayan yoktur. Siyasal islamcıların hep bahsettiği Metin Yüksel vardır hani bu adam işte onun kardeşi ...
Dini satarak en çok para kazananlardan başlayacaksak ben de varım hadi konuşalım
Mesela oyu iyice düşünce meydanlarda kuran sallayacak boyuta gelen siyasetçi düzenbazlardan din tüccarlarından bahsedelim mi ?
Mesela başörtülü sakallı diye insanların inandığı namussuz ahlaksız yalan haber yapan satılmış gazetecilerden gazetelerden televizyon kanallarından söz edelim mi ?
Mesela hala evine ekmek götüremeyenlerin olduğu ülkede kendini popstar imam haline getirip halkın boğazından kesilen vergilerle trilyonluk mercedese binip din adamıyım dinin temsilcisi benim fetvayı da ben veririm tabi ki efendimis ne emrederse diyenlerden bahsedelim mi ?