lostyazilim

Dini istismar edenler için kampanya

50 Mesajlar 7.164 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
    • Üyelik 22.10.2011
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Kendi halimdeyim
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad İ** Y**
    • Mesajlar 4130
    • Beğeniler 1136 / 1842
    • Ticaret 21, (%100)

arifcinarr adlı üyeden alıntı

Bakın müşrikler kabul etmediler bunlar ise müslüman ama müşriklerin yaptıgı zararın daha büyügünü bunlar yapıyorlar ufak bir şüphesi olan peşine takılıyor
    fikirden korkan adammıdır diyosun tamam abi bu fikir ise ben adam degilim

Şimdi o insana takılma. Çünkü tepki gösterdikçe daha hırslı davranacak.

Bir de o hesaptaki pek çok twit aslında doğru ve kinayeli. Ama hoşuna gitmediyse okumazsın olur biter :).
    melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    reklam

arifcinarr arifcinarr WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 21.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Ögrenci
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad A** Ç**
    • Mesajlar 147
    • Beğeniler 33 / 10
    • Ticaret 0, (%0)

İsa adlı üyeden alıntı

Şimdi o insana takılma. Çünkü tepki gösterdikçe daha hırslı davranacak. Bırakın gülüp eğlensinler.

bunlar bu şekilde şeyler yapabiliyorda niye biz adam gibi bir sayfa yapamıyoruz bu sadece derya bir katre buna takılmadım bunlar çok mu zeki bizden ???

sosyopat.pe.hu

• Üyelik 22.10.2011
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad İ** Y**
    • Mesajlar 4130
    • Beğeniler 1136 / 1842
    • Ticaret 21, (%100)

bunlar bu şekilde şeyler yapabiliyorda niye biz adam gibi bir sayfa yapamıyoruz bu sadece derya bir katre buna takılmadım bunlar çok mu zeki bizden ???

Bizim de iyi organize olan fb, tw, youtube sayfalarımız var. Ali Şeriati gibi "rahatları rahatsız etmeye geldim" diyen düşünce adamlarımız var. Ama bir de inatla mehdi bekleyen, kafirleri doğrayacak feraha ereceğiz diyen uyuşmuş kesimimiz de var.

Malcolm X, Muhammed İkbal, Seyyid Kutub, Aliya İzzetbegovic gibi insanlar boşa yaşayıp ölmedi inşallah.
    melankolia arifcinarr

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 12.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Grafiker
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad C** Ş**
    • Mesajlar 1930
    • Beğeniler 1527 / 1150
    • Ticaret 25, (%100)

hocam benim karşı duracagım insanlar zaten kendi batmış https://twitter.com/edipyuksel bu tarz insanlar diyorum ben sizden diger büyüklerimden destek bekliyorum

Edip Yüksel dediğin adam hakkında ne kadar bilgin var kaç yıldır tanıyorsun da fenomen olmak için dini istismar ediyor diyecek kadar şaşırıyorsun ? Bir araştır bakalım bu adam kimmiş neciymiş ne iş görürmüş hayatı ne üzerine harcanmış.

Sakal bırakıp el etek öptürmediği karşısında babası yaşında insanları saygı duruşunda bekletmediği eğmediği için mi dini istismar ediyor ? Yoksa bu söylenen rezillikleri yapanlar mı istismar ediyor ?

Uydurma hadislerin arkasına saklanıp ayetleri saptırmadığı için mi zoruna gitti bu adam ? Ya da eteklerini öptüğünüz birilerine üçkağıtçı dediği için mi ?

Ben bu adamın dini istismar ettiğini hiç görmedim, görüşleri tartışmalı bile olsa yıllardır araştırır kitap yazar, doğru bildiğini söyler, şu ülkede inancı uğruna bedel ödemiş sayılı insandan biridir. Aptal saptal fenomen olmak gibi de bir derdi yok zaten islami tabandan gelen 40-50 yaş bu adamı bilmeyen tanımayan yoktur. Siyasal islamcıların hep bahsettiği Metin Yüksel vardır hani bu adam işte onun kardeşi ...

Dini satarak en çok para kazananlardan başlayacaksak ben de varım hadi konuşalım

Mesela oyu iyice düşünce meydanlarda kuran sallayacak boyuta gelen siyasetçi düzenbazlardan din tüccarlarından bahsedelim mi ?

Mesela başörtülü sakallı diye insanların inandığı namussuz ahlaksız yalan haber yapan satılmış gazetecilerden gazetelerden televizyon kanallarından söz edelim mi ?

Mesela hala evine ekmek götüremeyenlerin olduğu ülkede kendini popstar imam haline getirip halkın boğazından kesilen vergilerle trilyonluk mercedese binip din adamıyım dinin temsilcisi benim fetvayı da ben veririm tabi ki efendimis ne emrederse diyenlerden bahsedelim mi ?
    melankolia KDOGAN Aleejhoan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 21.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Ögrenci
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad A** Ç**
    • Mesajlar 147
    • Beğeniler 33 / 10
    • Ticaret 0, (%0)

bu yeter müslüman için bence sizce yanlış mı ?

sosyopat.pe.hu

• Üyelik 22.10.2011
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad İ** Y**
    • Mesajlar 4130
    • Beğeniler 1136 / 1842
    • Ticaret 21, (%100)
    arifcinarr oradaki kısaltmaların anlamlarını araştırmalısın kardeşim. Ayrıca o insanın da doğru söylediği konular var. Örneğin Allah'ın kimseyi öldürmeyin emrine karşı geçmişte devletin bekası adı altında kardeş katlinin yapılması gibi.

Kişilere takılma. Bugün ülkemizdeki en popüler din adamlarının öyle saçma anlatımları var ki aklın durur.
    melankolia Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 21.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Ögrenci
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad A** Ç**
    • Mesajlar 147
    • Beğeniler 33 / 10
    • Ticaret 0, (%0)

İsa adlı üyeden alıntı

arifcinarr oradaki kısaltmaların anlamlarını araştırmalısın kardeşim. Ayrıca o insanın da doğru söylediği konular var. Örneğin Allah'ın kimseyi öldürmeyin emrine karşı geçmişte devletin bekası adı altında kardeş katlinin yapılması gibi.

Kişilere takılma. Bugün ülkemizdeki en popüler din adamlarının öyle saçma anlatımları var ki aklın durur.

abi kısaltmalarda ziyade LA İLAHE İLLA ALAH.NOKTA. NEDİR NEYSE KOLAY GELSİN HERKEZE

sosyopat.pe.hu

• Üyelik 12.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Grafiker
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad C** Ş**
    • Mesajlar 1930
    • Beğeniler 1527 / 1150
    • Ticaret 25, (%100)

abi kısaltmalarda ziyade LA İLAHE İLLA ALAH.NOKTA. NEDİR NEYSE KOLAY GELSİN HERKEZE

Allahtan başka ilah yoktur nokta yazmış nedir yani bunun kötü olan tarafı ?

Adam zaten yazar kuran meali var onlarca din adına istismar edenler adına yazdığı kitaplar var, mezheplerin islamı kötülüğe sürekliğini ve bunun da kuranda yasaklandığını söylüyor ki bu da doğru ayetler var. Mevcut durumda sünnilik şiilik dinleri icat edilmedi mi ? Başka dinden devlet dost edilirken farklı mezhep diye islam için birbiriyle çatışmıyor mu ? Bu müslüman coğrayfasında yaşanan tüm savaşların nedeni mezhep ayrımı değil mi ?

Fikirleri olsun uğraşları olsun elbet kusursuzdur diyemem fakat ben bir yanlışını görmedim bu adamın, sahtekarlarla uğraşması alay etmesi rahatsız ediyor herhalde sizi.

• Üyelik 21.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Ögrenci
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad A** Ç**
    • Mesajlar 147
    • Beğeniler 33 / 10
    • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Allahtan başka ilah yoktur nokta yazmış nedir yani bunun kötü olan tarafı ?

Adam zaten yazar kuran meali var onlarca din adına istismar edenler adına yazdığı kitaplar var, mezheplerin islamı kötülüğe sürekliğini ve bunun da kuranda yasaklandığını söylüyor ki bu da doğru ayetler var. Mevcut durumda sünnilik şiilik dinleri icat edilmedi mi ? Başka dinden devlet dost edilirken farklı mezhep diye islam için birbiriyle çatışmıyor mu ? Bu müslüman coğrayfasında yaşanan tüm savaşların nedeni mezhep ayrımı değil mi ?

Fikirleri olsun uğraşları olsun elbet kusursuzdur diyemem fakat ben bir yanlışını görmedim bu adamın, sahtekarlarla uğraşması alay etmesi rahatsız ediyor herhalde sizi.

tamam abi konuyu kapattım nokta

https://www.youtube.com/watch?v=59_UxhzbHFY dinleyince bilimsel olarak çürükmeye çalışıyor kulagına hoş gelene mantıklıda gelir kolay gelsin herkeze

sosyopat.pe.hu

• Üyelik 12.02.2012
    • Yaş/Cinsiyet 38 / E
    • Meslek Grafiker
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad C** Ş**
    • Mesajlar 1930
    • Beğeniler 1527 / 1150
    • Ticaret 25, (%100)

tamam abi konuyu kapattım nokta

https://www.youtube.com/watch?v=59_UxhzbHFY dinleyince bilimsel olarak çürükmeye çalışıyor kulagına hoş gelene mantıklıda gelir kolay gelsin herkeze

Çürütmeye çalışmak derken adam işte bildiklerini anlatıyor :) aksi bir iddian var ise buyur açıkla karşılaştıralım kim hangi konuda hata yapıyor Edip Yüksel mi sen mi ?

Bu adamı ölesiye eleştirmeden önce geçmişini bir araştırın dini uğruna ne acılar yaşamış neler çekmiş ne kadar öğrenmiş nerelere nasıl varmış , o vakit ön yargıyla yaklaşmayıp sözlerine kulak verdiğinizde yanlış konuşmadığını görürsünüz.

İnancınız uğruna sizi kimse öldürmeye çalıştı mı mesela ? Bu adam onlarca kez ölümden döndü, kardeşi Akıncıların lideriyken öldürüldü yine de doğru bildiği yoldan vazgeçmedi hala da doğru kabul ettiklerini savunuyor , hata da yapıyor olabilir fakat para uğruna çıkar uğruna doğru bildiklerini bizlere farklı anlatma uğraşında değil, anlattıklarının doğru olduğuna inandığı için bize anlatıyor ki alanıyla ilgili bilgi olarak şurada ondan üstün kimsenin olduğunu da düşünmüyorum.

wmaraci
    Konuyu toplam 9 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 9 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al