Korkmaz adlı üyeden alıntı

Hocam ben AKP li değilim. Evimize Cumhuriyet, Sözcü alınır. TV de Halk TV izlenir.

Geçmişte diyorlar.

Tüp kuyruklarında bekliyorduk. Yağ kuyruklarında bekliyorduk. İlaç falan

Bunlar vardı biliyoruz bizde ama neden olduğunuda biliyoruz.

Geçmişte iktidardan düşen parti ile çıkarları olan firmalar CHP iktidara geçince mallarını piyasaya sürmdi. Stokları piyasaya çıkarmadılar. Bu sayede CHP ülkeyi yönetemiyor izlenimi oluşturdular.

Sene olmuş 2015 adam hala diyor biz ilaç kuyruklarında beklemek istemiyoruz falan.

Bu tür insanlar hep cahil geldiler cahil ölecekler. Cahile laf anlatılmaz boş vereceksin. Çöküşlerini izleyeceksin.

Ben çok şükür okulumu okudum iyi bir iş buldum güzelde maaş alıyorum.

2000 yılında Simit 1.00 Tl diyip 2015'de de 1.00 lira diyen ama asgeri ücretin sanıyorum 900 tl civarında olduğunu zanneden bir lidere tapmalarını izliyorum ve çok gülüyorum. Sonunuz halkın elinden gelicek. Kaçıcak yeriniz olmayacak. Herkes mezarınıza tükürecek. Bizde çocuklarımıza anlatıca böyle böyle olmuştu. BABANDA GEZİ PARKINDA GAZ YEMİŞTİ DİYECEĞİZ

Ya hangi partili olursan ol sana yazmadım zaten ortaya açıkladım enflasyon var mı yok mu :)

Fi tarihinden bahsediyorlar, o kadar geri gideceksek Almanyada da kıtlık vardı, bölgede ki tüm balkan ülkerinden fakirlik dolayısıyla fuhuş için bu ülkeye avrupaya gidiyorlardı, 98 de bizim okul inşaatında romenler çalışıyordu şimdi bizimkiler romanyaya gurbete çalışmaya gidiyor. 70 lerde yaşanan kuyrukları anlatacaksak bunları da anlatalım :)

15 sene öncesinde yağ kuyruğu da yoktu kıtlık da yoktu, su da vardı elektirik de vardı imam hatiplerde vardı kuran kursları da vardı, yani dini de yeni gelenler icat etmedi hepsi vardı :D

Ha derseniz 70 lerde ki kıtlıklar, Kıbrıs olayı yüzünden ambargo uygulandı, Amerikanın çıkarlarına ters düşen politikalar yüzünden baskı yapıldı, içeride karşıt görüşler arasında bu baskıya destek verildi piyasaya mal sürülmedi vs. derken kuyruk hikayeleri gelişti işte ...

90-91 den bu yana geçen süreyi hatırlıyorum 91 de 1000 liraya lahmacun yiyordum hatta 500 liradan 1000 liraya çıkmıştı sarı 500 lira beyaz 1000 lira madeni paralarla alıyordum, süper toto 3 nüshaydı biri sende ikisi bayide mi ne kalıyordu, körfez savaşını hatırlıyorum hatta o dönem istanbulda hissedilir bir deprem olmuştu artık 4 mü 5 mi bilmem onu bile hatırlıyorum herkes saddam bomba attı falan demişti ilk anlarda :D uydurma değil yani net hatırlıyorum ve 91 den bu yana ne yağ kuyruğu ne gaz kuyruğu ne kıtlık hiç bir zaman olmadı. İlaç kuyrukları ise basit bir sistem değişikliğiyle düzeltildi evet tartışmasız hükümetler beceriksizliklerinden kaynaklı bir konuydu, hastanelerde sıra kuyruk hala devam ediyor, bugün git yarın gel muhabbeti devlet dairelerinde devam ediyor, rüşvet hayatın her alanında hala geçerli, makamını kullanarak yapılan işler hala devam ediyor, yolsuzluk hırsızlık milletin malını çalma hala devam ediyor.