-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ille de e-ticaret düşünüyorsan önce niş bir ürün bul derim. Tabii bunun için iyi bir pazar araştırması da yapman şart. Olmayanın ya da az sunulanın peşine düş derim. Tabii olmayan ya da az sunulan derken gerçekten ihtiyaç duyulacak ve talep edilecek bir ürün olmalı. Rakibiniz olmaz en azından başlangıçta ya da az olur. Örneğin elektronik ürünlerle ilgili bir e-ticaret olayına gireyim diyorsan hiç girme bana göre.
DİP NOT: Aklımda hiç yapılmamış acayip bir fikir var ancak onu kendime saklıyorum. Kusura bakmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merhaba yazılanları okudum epey ilginç fikirler var doğrusu bir çoğuna güldüm fakat yatırım için ayırdığın miktar hatırı sayılır bir miktar o yüzden fikir alman güzel olmuş fakat bu kadar yorum kafanı karıştırabilir diye düşünüyorum :) konunun gizli kalması açısından buradan bilgi paylaşımı yapmayacağım fakat 0 850 303 0 428 numaradan bana ulaşırsan bir kaç fikir vermek isterim ilgilenirsen ortaklık teklifi değil yanlış anlaşılmasın öneri ve fikir sadece başarılar dilerim hedefinizden şaşmayın doğru yatırım koyduğunuz miktarın fazlasını getirecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimsenin parasında gözümüz yok daha çok olsun da. Anlamadığım 20 yaşında birinin şahsına özel 75k parası olması ve bu parayla ne yapılacağını gelip forumdan kişilere sorması. Bana garip geliyor nedense. Neyse yine de benim tavsiyem bilmediğiniz bi r alanda kullanmayın bu parayı hiç bilmiyorsanız bir yatırım uzmanına sorun. Yoksa bu alanda hiç bilmediğiniz bir işe girmeniz her işi başkasına yaptırmanız falan büyük sıkıntı doğurur bence. Yok illa ki gireceğim derseniz. Sağlam bir e-ticaret alt yapısı ve sağlam reklamla iyi bir şeyler yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
böyle konular artik bana pek inandirici gelmiyor.. yeni üye oluyorlar konu ilgi görmek icin 100 bin lira ile ne yaparim 500 bin lira ile ne yaparim bir milyon lira ile ne yaparim konulari sabirsizlikla bekler oldum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Internet risklinbir alan paran heba olabilir ıstanbul dan 1+1 ev al kiraya ver. En kotu ihtimal elinde ev olacak.
Eger illede eticarete gireceksen 20 bin degerinde alanadi al batsan bile alan adini satip para kazanma sansin olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Örnek 5 kişilik bir ekip kur gerekirse aylık ver, örnek 500 er tl mesela..
onedio tarzından proje yarat,
örnek 10000 reklama ayır
Her gün düzenli içerik ile zaten 3 ayda kendini gösterir site
Kazandırmama gibi bir durum çok düşük ihtimal sonrasında bakarsın zaten fikir işte 😀