-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Ne memur zihniyetli adam doluymuş burası :D Ev al kiraya ver nedir.
Eğer param olsa 75 Bin TL param olsa eğer varsa kendi siteme yatırım yaparım kendi sitemde var ( Webinyo.COM ) 30 Bin TL kendi siteme yatırım yapardım, bu 30 Bin TL ile güzel bi ekip kurar siteme özelde bir tema cizdirirdim. Geriye Kalan 40 Bin TL parayı reklama basardım. Eğer para çok geldiyse elimde kalırsa yeni yatırım alanları arardım yeni projeler yaratırdım. tabi bu arada kendi sitemede yeni yatırımcılar arar ve site hitini en üst seviyede tutmaya çalışırdım.
Bu Neden ile var ise bir web sayfan ona yatırım yap. Eğer yok diyorsan gelirli bir websitesi satın al ekip kur derim. Yok oda olmaz diyorsan gözüne kestirdiğin gelecek vaat eden bir websitesine yatırım yap derim
UYARI : Bunları yapmadan önce yedek almayı unutmayınız :D ( Meslek İcabı )
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
TV'ye reklam o kadar kolay verilmiyor. Rakamlar çok uçuk. Bir şirket kurup vergi levhası aldıktan sonra E-ticaret sitenizi oluşturun bence. Bir depo kiralamanız yeterli. İçerisinde ofis oluşturabileceğiniz bir depo olursa daha iyi olur. Şirket bütçesini 50.000 TL gösterseniz yeterli olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Adamların parası var ne yapacaklarını bilmiyor...
Bende o kadar para olsa fikirlerim direkt hazır :D
cssdokum
Site Optimize Çalışması..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu forumda daha neler göreceğiz acaba...
zombi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
uzmantv
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%0)
Bizim sektörle bizimle iş yapsan kazanacağına eminim. Bizimki basit gelebilir ama binlerce kişiye hitap ediyoruz pm ile iletişime geçebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Yazılım/Bilişim
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
adsense geliri aylık 1000 2000 tl olan siteyi 30 40 bin tlye 2 tane böyle site al 2 şer tane de editör koy sitelere her birine aylık 100-150 tl ver masraf olarak aylık 400-600 tl arası olur gelir 2000-5000 arası olur. dediğim gelir 2 site içindir. banka faizinden fazla alsana gelir oturduğun yerden sadece kontrol et siteleri yeter.
₪ #GRAFİK TASARIM #WEB TASARIM #YAZILIM #DONANIM #WORDPRESS ₪
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman ve Yazar
-
-
Ad Soyad
P** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hocam her yorumu okumadım ama genel olarak baktım. Tavsiyem sosyal paylaşım sitesi e-ticaret vb. yerlere çok heves etme bunun on katı paran olsa altından kalkamazsın. Evet sektöre girmek için yeterli ama yürütmeye güç yetmez özellikle e-ticarette... Benim abim profesyonel yazılım uzmanı o da şiddetle uyarıyor böyle girişimcileri (tabi reelde mağzaları olanlar hariç)... İlla bağlayacam e-ticarete paramı dersen bana pm at ben seni vazgeçiririm :)
Ben internet haberciliği ile uğraşıyorum ve bazı özellikleri keşfettiğimden para getirisi iyi ama ne kadar para yatırırsan o oranda kazancın artar. Bende de sermaye yok ona rağmen 3-5 bana bırakıyor ve AA ve CHA + VPS + Yazılım firması ücretlerini karşılıyor az bir ilgi ile... Ama bu sektörde çok acımasız olabiliyor bilmeden girmekte iyi değil... Yinede süşünürsen yardımcı olurum
1 kişi bu mesajı beğendi.
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
75 bin tl için en büyük yatırım paranın değerini değerinde tutmaktır internet ortamına o parayı değerlendirme derin birden sıfırı yaşarsın.faize koy dediler faize hiç bulaşma 75 bin tl neyine yetmiyor birde faize koycan müslümanlıkta faiz haramdır.illese yatırım diyorsan en iyi yatırım topraktır bu yerlerde başta İzmir Balıkesir Çanakkale Manisa geliyor bu yörülgelerde çok büyük projeler yapılacak yinede iyi düşün hocam
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-